Statensingel 85C

3039 LE Rotterdam

Prijs

€ 825.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

130 m2

inhoud

470 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Karakteristieke 4/5-kamer benedenwoning van 130 m2 met royale achtertuin van maar liefst 111 m2 (!), gelegen aan de geliefde Statensingel! De woning beschikt o.a. over een ruime woon-/eetkamer, 3 slaapkamers en een heerlijke voor- én achtertuin. Je leeft in een oase van rust, maar met het bruisende stadsleven binnen handbereik. De woning ligt in het hart van de gewilde wijk Blijdorp en te midden van alle voorzieningen die je kunt wensen, dichtbij winkels, leuke restaurants en wijnbar, het Vroesenpark en het stadscentrum is op loop- of fietsafstand. Deze woning ligt op het mooiste stukje van de Statensingel op 5 minuten afstand van Rotterdam Centraal Station en 2 minuten afstand van Diergaarde Blijdorp.

Indeling
Ruime voortuin met kleine trap naar de karakteristieke eigen entree.

Begane grond:
Ruime hal/entree met tochtportaal, toilet en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met sfeervolle gashaard is opgedeeld in een woon- en eetgedeelte. Ook zijn er in de voormalig en suite 4 inbouwkasten verwerkt, erg handig als extra opbergruimte. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een mooi vrij uitzicht over de Statensingel en de voortuin. Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het terras en de ruime tuin (noord). Deze heerlijke tuin is zeer verzorgd te noemen en biedt door het oppervlakte van 111 m2, altijd een plek om van de zon te kunnen genieten. Ook via de keuken is de tuin te betreden. Deze keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, Quooker, vaatwasser en koelkast. Aan de achterzijde van de woning ligt de master bedroom met inbouwkast en uitzicht op de prachtige tuin. Deze slaapkamer heeft zijn eigen (recent gerenoveerde) badkamer met inloopdouche, design radiator, en wastafel met wastafelmeubel. De 2e kamer aan de voorzijde wordt nu gebruikt als inloopkast maar kan ook goed functioneren als extra slaapkamer.

Souterrain:
Middels een vaste trap is het souterrain te bereiken. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime 3e slaapkamer met inbouwkast. De riante badkamer beschikt over een tweepersoons bubbelbad, wastafel en wasmachine-/droger aansluiting.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1937
– Eigen grond
– Energielabel C
– Woonoppervlakte 130 m2
– Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 115,50 (MJOB aanwezig)
– Gelegen aan de mooiste singel van Rotterdam-Noord, ‘de Statensingel’
– Achtertuin van 111 m2 + voortuin
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR