‘s-Gravendijkwal 114A

3014 EK Rotterdam

Prijs

€ 585.000,- k.k.

Bouwjaar

1898

Woonoppervlakte

121 m2

inhoud

423 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Luxe ten top! Dit appartement met tuin aan de ‘s-Gravendijkwal is gelegen op een zeer centrale locatie, is ruim opgezet en voorzien van alle denkbare luxe. Het is tevens op loopafstand van het centrum gelegen en heeft alle denkbare voorzieningen als, restaurants, winkels, cultuur en uitvalswegen, in de nabije omgeving. Met twee ruime slaapkamers, een inpandige berging, een multifunctionele (was)ruimte, luxe badkamer en een woonkeuken die van alle gemakken is voorzien is het heerlijk rustig verhuizen. Alleen de meubels hoeven neergezet te worden!

Indeling

Begane grond:
Eigen entree met opgang naar de bel-etage.

Bel-etage:
Toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is over de gehele breedte voorzien van een raampartij, waardoor er veel licht vanuit deze kant de woning in komt. Via de vide is er een prachtig zicht naar de woonkeuken beneden. Aan de achterzijde van deze verdieping is nog een ruime slaapkamer gelegen welke openslaande deuren heeft naar een Frans balkon. De badkamer is luxueus uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Er is een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel met meubel aanwezig. Vanuit de hal is tevens het toilet te bereiken.

Souterrain:
Het souterrain is op twee manieren te bereiken. Via de trap in de hal naar de multifunctionele ruimte en vanuit de woonkamer is er een trap die naast de vide leidt naar de woonkeuken. De woonkeuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig als een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een Quooker. Vanuit de woonkeuken is er door middel van openslaande deuren toegang naar de tuin/het terras met een ligging op het oosten. Aan de voorzijde is ook nog een ruime slaapkamer gelegen die ruim van formaat is en ideaal te gebruiken is als slaap- of werkkamer.

De separate bergruimte en de multifunctionele ruimte zijn door middel van de trap op de bel-etage te bereiken. In de multifunctionele ruimte is de cv-ketel aanwezig en tevens de opstelplaats voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
-De VVE is in oprichting, er zal een indicatieve bijdrage worden vastgesteld
-Het volledige appartement is voorzien van dubbel glas
-Verwarming en warm water middels cv ketel 2020
-Het appartement is turn key opgeknapt
-Projectnotaris van toepassing
-Ouderdoms- en niet bewoond clausule van toepassing

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopend partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

West, Rotterdam

Het wilde westen

Waar men jaren terug liever niet in West wilden wonen, zo hot is West nu! Oude panden kregen er de afgelopen jaren een nieuwe bestemming als galerie, conceptstore, barbershop of koffiebar. Boodschappen doe je bij een van de multiculturele winkels die de West Kruiskade rijk is.

Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg vormt het kloppende hart van Rotterdam West. Met tal van hippe eettentjes van diverse nationaliteiten bruist het hier van de levendigheid. Trek je nog verder West in, dan kom je uit in het rauwe Merwe-Vierhavengebied met haar stoere havengebouwen, innovatieve ondernemers en pop-up horeca.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR