Beukelsdijk 102A

3022 DK Rotterdam

Prijs

€ 440.000,- k.k.

Bouwjaar

1920

Woonoppervlakte

132 m2

inhoud

473 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Zeer ruime en lichte 5-kamer dubbele bovenwoning (132m2) aan de Beukelsdijk! Het appartement is zeer centraal gelegen en is op loopafstand van het Centraal Station en het centrum van Rotterdam. Het appartement beschikt over een open keuken, een moderne badkamer en een heerlijk ruim dakterras. De combinatie van klassieke details, maar wel met moderne comfort, maken dit het ideale appartement. Alle voorzieningen liggen in de directe nabijheid zoals uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels en het stadscentrum!

Indeling

Begane grond:
Eigen entree met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Vanaf de overloop zijn de woon-/eetkamer, het toilet en de trapopgang naar de derde verdieping te bereiken.

De L-vormige woonkamer is en suite met de eetkamer. Het woongedeelte, gelegen aan de voorzijde, valt op door de hoge plafonds en de grote raampartijen. Hierdoor komt er veel licht naar binnen en heeft de kamer een ruimtelijk effect. De en suite is voorzien van werkende schuifdeuren en inbouwkasten. Vanuit de en suite is er toegang tot de eetkamer welke aan de achterzijde is gelegen. Deze geeft toegang tot de open keuken. De moderne open keuken is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur als een koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven.

3e verdieping:
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en een wasruimte aanwezig. Twee slaapkamers zijn ruim van formaat. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van grote raampartijen waardoor dit een lichte ruimte is. De ruime slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van toegang tot het balkon en door middel van schuifdeuren is de derde slaapkamer te bereiken. De derde slaapkamer is op dit moment in gebruik als inloopkast, maar kan ook prima als slaap- en /of werkkamer gebruikt worden.
De moderne badkamer is ruim van formaat en voorzien van een ligbad, inloopdouche, en dubbele wastafel met meubel. De wasruimte is voorzien van een aansluiting voor zowel een wasmachine als een droger. Vanuit deze kamer is er op dit moment ook een trap naar het dakterras. Deze trap kan eventueel worden verplaatst naar de overloop, zodat deze kamer ook als slaapkamer gebruikt kan worden. Het dakterras is ruim opgezet (27m2) en de zon is er de gehele dag aanwezig. Met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam is het hier heerlijk relaxen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1920
-Gelegen op eigen grond
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
-VvE is in oprichting, bijdrage nader te bepalen
-Zonnig dakterras van ruim 27m2

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

West, Rotterdam

Het wilde westen

Waar men jaren terug liever niet in West wilden wonen, zo hot is West nu! Oude panden kregen er de afgelopen jaren een nieuwe bestemming als galerie, conceptstore, barbershop of koffiebar. Boodschappen doe je bij een van de multiculturele winkels die de West Kruiskade rijk is.

Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg vormt het kloppende hart van Rotterdam West. Met tal van hippe eettentjes van diverse nationaliteiten bruist het hier van de levendigheid. Trek je nog verder West in, dan kom je uit in het rauwe Merwe-Vierhavengebied met haar stoere havengebouwen, innovatieve ondernemers en pop-up horeca.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR