Paetsstraat 10B

3039 XP Rotterdam

Prijs

€ 419.500,- k.k.

Bouwjaar

1938

Woonoppervlakte

101 m2

inhoud

344 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Een heerlijk 5-kamerappartement (101m2) met 3 ruime balkons in de geliefde wijk Blijdorp. Het appartement is gelegen op de 1e en halve 3e verdieping en heeft 3 balkons waardoor je op mooie dagen de gehele dag van de zon kan genieten. Door de unieke ligging heeft het zowel aan de voor- als aan de achterzijde groen uitzicht! Alle voorzieningen zoals uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels, het Vroesenpark, leuke horecagelegenheden en het stadscentrum liggen op loop- of fietsafstand.

Karakteristieke entree met toegang tot de woonverdiepingen en ruime berging in de onderbouw.

1e Verdieping:
Ruime hal/entree met tochtportaal, toilet met fontein, bergkast, wasruimte met wasmachineaansluiting en meterkast. Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is voorzien van een PVC-laminaatvloer (2018) en aluminium kozijnen aan de voorzijde (en achterzijde van de woonkamer). De achterzijde (behalve van de woonkamer) beschikt over houten kozijnen. Het woon- en eetgedeelte worden gescheiden middels en suite deuren met prachtige glas in lood deuren. Het glas in lood komt in meerdere ruimtes terug, waardoor de authentieke jaren ’30 uitstraling behouden is gebleven. Dit geeft de ruimtes een extra sfeer. In de en suite zijn 4 inbouwkasten verwerkt welke handig zijn voor extra opbergruimte. Vanuit de hal toegang tot de moderne keuken, welke gelegen is aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel/vriescombinatie. Tevens bevindt zich aan de achterzijde een slaapkamer. Vanuit de keuken en de slaapkamer aan de achterzijde toegang tot het eerste balkon. Ook aan de voorzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met toegang tot het tweede balkon met uitzicht op de groene Statensingel en waar je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon.

Halve 3e verdieping:
Middels een vaste trap toegang tot de overloop op de 3e verdieping met tweede toilet. Op deze verdieping zijn de overige 2 slaapkamers. Tussen de slaapkamers is de badkamer gelegen. De moderne badkamer (2018) is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche en wastafel met wastafelmeubel. Over de gehele breedte van de verdieping is het op het oosten gelegen 3e balkon, waar de zon gedurende de ochtend en middag op staat.

Berging:
In de onderbouw is er een zeer ruime berging welke behoort tot het appartement. Deze is ca. 15 m2.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1938
-De VVE is zeer actief, de bijdrage is € 149,48 per maand
-Het appartement is geheel voorzien van gedeeltijk dubbel glas
-Verwarming en warm middels cv ketel (Remeha, 2018)
-Er is een ruime eigen berging in de onderbouw aanwezig
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. 

Blijdorp, Rotterdam

Als je het hebt over één van de populairste wijken van Rotterdam, dan zal de wijk Blijdorp waarschijnlijk vaak genoemd worden. Of je nu houdt van rust en groen of juist liever de reuring van het stadse leven opzoekt, Blijdorp heeft het allemaal

Neem bijvoorbeeld het Vroesenpark, waar het in de zomer bruist van de gezelligheid en waar mensen in de winter maar wat graag komen voor een heerlijke wandeling. En laten we Diergaarde Blijdorp ook niet vergeten; met een beetje geluk hoor je het brullen van de leeuwen vanuit je tuin of balkon!

Blijdorp is gevuld met gezellige kroegjes en cafeetjes waar buurtbewoners samenkomen. Bovendien ben je binnen no time in het centrum van Rotterdam, waar het bruisende stadsleven je omarmt. 

Ook wij steken het niet onder stoelen of banken: Blijdorp heeft een speciaal plekje in ons hart. De wijk is – op z’n Rotterdams gezegd – ‘ons wijkie’ en geeft ons dagelijks ontzettend veel energie. Niet voor niets is ons kantoor hier gevestigd!

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR