Stadhoudersweg 121A

3039 EG Rotterdam

Prijs

€ 475.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

169 m2

inhoud

573 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

In Blijdorp gelegen zeer ruime 4-kamer benedenwoning (169 m²) met een ruime achtertuin. Het appartement is gelegen op de begane grond en in het souterrain. Met zeer veel ruimte en met een stahoogte van 2.72m in het souterrain! Ruim wonen in het gewilde Blijdorp. In Blijdorp woon je dichtbij alle voorzieningen die de stad Rotterdam rijk is, en toch geniet je ook van het vele groen en de rust. Alle voorzieningen zijn in de nabije omgeving. Diverse winkels o.a. supermarkt, delicatessenwinkels en een banketbakker. Diergaarde Blijdorp en het Vroesenpark liggen om de hoek, het openbaar vervoer op loopafstand (metrostation Blijdorp 1 minuut lopen) en diverse uitvalswegen (A20/A13) zijn binnen een paar minuten rijden te bereiken.

Indeling

Begane grond:
Vanuit het tochtportaal is er toegang naar de ruim opgezette hal. Vanuit deze hal zijn de woonkamer, het toilet en de badkamer te bereiken. Tevens is hier de trap aanwezig naar het souterrain. De woonkamer is een zeer lichte doorzonkamer van ruim 13 meter! Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als aan de achterzijde komt er veel licht naar binnen. Aan de achterzijde is de grote open woonkeuken gelegen. Deze is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, oven, vaatwasser, gaskookplaat en afzuiger. Vanuit de keuken is er toegang, door middel van een trap, naar de lager gelegen tuin. De tuin is gelegen op het Noordwesten en daardoor altijd wel voorzien van een plekje in de zon.

Souterrain:
Vanuit de ruime overloop in het souterrain zijn alle drie de kamers te bereiken. De multifunctionele ruimte aan de voorzijde is zeer ruim van formaat en kan ook prima als slaapkamer gebruikt worden. Hier zijn tevens de opstelplaats voor de wasmachine en de cv-ketel. Aan de achterzijde zijn ook nog 2 ruime slaapkamers gelegen, waarvan de kleinere slaapkamer ook prima als werk-/logeerkamer gebruikt kan worden. Vanuit de grotere slaapkamer is, door middel van openslaande deuren, ook nog een kleinere ruimte te bereiken.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1937
-Gelegen op eigen grond
-Actieve VvE, bijdrage ca. €127,17 per maand
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Aangewezen als monument
-Verwarming en warm water door middel van een cv-ketel uit 2007
-Gezien het bouwjaar zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Blijdorp, Rotterdam

Als je het hebt over één van de populairste wijken van Rotterdam, dan zal de wijk Blijdorp waarschijnlijk vaak genoemd worden. Of je nu houdt van rust en groen of juist liever de reuring van het stadse leven opzoekt, Blijdorp heeft het allemaal

Neem bijvoorbeeld het Vroesenpark, waar het in de zomer bruist van de gezelligheid en waar mensen in de winter maar wat graag komen voor een heerlijke wandeling. En laten we Diergaarde Blijdorp ook niet vergeten; met een beetje geluk hoor je het brullen van de leeuwen vanuit je tuin of balkon!

Blijdorp is gevuld met gezellige kroegjes en cafeetjes waar buurtbewoners samenkomen. Bovendien ben je binnen no time in het centrum van Rotterdam, waar het bruisende stadsleven je omarmt. 

Ook wij steken het niet onder stoelen of banken: Blijdorp heeft een speciaal plekje in ons hart. De wijk is – op z’n Rotterdams gezegd – ‘ons wijkie’ en geeft ons dagelijks ontzettend veel energie. Niet voor niets is ons kantoor hier gevestigd!

 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR