Nobelstraat 4A

3039 SN Rotterdam

Prijs

€ 285.000,- k.k.

Bouwjaar

1938

Woonoppervlakte

52 m2

inhoud

175 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Starters opgelet! Instapklaar 3-kamerappartement (52 m2) gelegen in de geliefde wijk Blijdorp. Het appartement is geheel gerenoveerd door de huidige eigenaar met zowel smaak als liefde voor de woning. De Nobelstraat is een gezellige en rustige straat op loopafstand van o.a. het Vroesenpark. De woning beschikt over 2 balkons, waarvan een ruime aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde op het westen met vrij uitzicht. Alle voorzieningen die je kunt verzinnen liggen in de directe nabijheid zoals; winkels, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), Albert Heijn en uitvalswegen richting o.a. Den Haag en Utrecht. Er zijn diverse delicatessenwinkels en horecagelegenheden in de omgeving zoals Sajoer en Statencafe, het Vroesenpaviljoen. Het stadscentrum ligt op 10 minuten fietsen!

Indeling

Begane grond
Eigen trapopgang naar tweede verdieping.

2e verdieping
Ruime hal/entree met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is net al de meeste ruimtes voorzien van een lichte laminaatvloer. Door de grote raampartijen treedt er veel lichtinval binnen. Voornamelijk in de middag schijnt hier heerlijk de zon de woonkamer in. Vanuit de woonkamer toegang tot de half open keuken. De moderne hoogglans witte keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een combioven, afzuigkap, elektrische kookplaat, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Vanuit zowel de keuken als vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime balkon (zuidoosten). Dit balkon ligt over de gehele breedte van de keuken en woonkamer. Daarnaast biedt het een mooi groen en vrij uitzicht en heb je hier voldoende plek voor een leuke zitplek! Ook is er een bergkast op het balkon voor extra opbergruimte. De 2 slaapkamers liggen aan de voorzijde. Aan 1 van de slaapkamers grenst het 2e balkon (westen), ook hier heb je een mooi vrij uitzicht. In deze slaapkamer is er tevens een wasmachineaansluiting. De stoere betonlook badkamer is voorzien van een inloop (regen)douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden
– Eigen grond
– Bouwjaar 1938
– De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht
– Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage is ca. € 98,60
– Voorzijde kunststof kozijnen met dubbel glas
– 2 balkons met vrij uitzicht
– Verwarming en warm water middel CV ketel, bouwjaar 2018
– Gezien het bouwjaar zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR