Bergsingel 206A

3037 GR Rotterdam

Prijs

€ 650.000,- k.k.

Bouwjaar

1922

Woonoppervlakte

131 m2

inhoud

437 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Deze 5-kamer dubbele bovenwoning (131 m2) met dakterras heeft de absolute “wauw-factor” en is gelegen in het prachtige Liskwartier! Dit ruime appartement beschikt o.a. over een riante woonkamer, hoge plafonds, een open keuken, een gigantische badkamer, 4 slaapkamers én als kers op de taart een dakterras van 32 m2 met adembenemend vrij uitzicht! Alle voorziengen zoals uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht, openbaar vervoer, diverse winkels en het stadscentrum liggen binnen handbereik!

Karakteristieke entree met eigen trapopgang naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Overloop met toilet, meterkast/kast en door middel van de glas-in-lood schuifdeuren toegang tot de riante L-vormige woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de Bergsingel. De woonkamer staat in directe verbinding met de (tevens L-vormige) open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, dubbele oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Door de ruime opstelling is er veel opbergruimte. Grenzend aan de keuken bevindt zich het 1e balkon (noordoosten). De 1e slaapkamer ligt aan de achterzijde en wordt nu gebruikt als home office. Een leuk detail is het raam met doorkijk op het balkon, waardoor de kamer ook lekker licht is.

3e Verdieping:
Bijzonder ruime overloop met 2e toilet en CV opstelling. Op deze verdieping bevinden zich de overige 3 slaapkamers. De master bedroom grenst aan het 2e balkon, ook gelegen op het noordoosten. De badkamer is één van de grote verrassingen van dit appartement. Naast de enorme grootte (11m2!) beschikt deze over een luxe vrijstaand ligbad, een inloopdouche, 2 vrijstaande wastafels met meubel en een ruimte voor de wasmachine en droger.

Dakterras:
Deze woning beschikt over meer dan genoeg buitenruimte! Vanuit de 3e verdieping heb je middels een trapopgang toegang op de opbouw naar het dakterras van 32 m2! Naast het feit dat je hier gedurende de hele dag van de zon kunt genieten en gezellige BBQ’s kunt houden mag het uitzicht ook niet achterblijven. Het is adembenemend!

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1922
-Eigen grond
-Woonoppervlakte ca. 131m2
-Dakterras van 32 m2
-4 slaapkamers
-Hoge plafonds
-in 2017 is het appartement volledig gerenoveerd
-Kunststof kozijnen met dubbel glas
-Verwarming en warm water middels C.V. ketel, bouwjaar 2017
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 75,- per maand
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR