Cleyburchstraat 59A

3039 DC Rotterdam

Prijs

€ 375.000,- k.k.

Bouwjaar

1940

Woonoppervlakte

64 m2

inhoud

240 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijk, netjes onderhouden 4-kamer appartement (64m2) met nieuwe badkamer en riante en zonnige tuin gelegen in de zeer geliefde wijk Blijdorp. Niet alleen de woning zelf maar ook de omgeving is erg gezellig, zo ligt de woning op steenworp afstand van het populaire Vroesenpark en zijn er verschillende horeca gelegenheden. Verder zijn er in de directe omgeving diverse delicatessen winkels, supermarkten en openbaar vervoer (metro, bus). Uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam liggen binnen handbereik en daarnaast is het levendige stadscentrum van Rotterdam op 5 fietsminuten van de woning te vinden.

Indeling:
Vanuit de gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen wordt de woning welke gelegen is op de begane grond bereikt.

Begane grond:
Vanuit de hal is er toegang tot diverse ruimtes op deze verdieping. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen aan beide kanten. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de netjes aangelegde tuin. Op het terras kan heerlijk genoten worden van het buitenleven in de zon, die tot in de late uurtjes in de tuin komt. Er is tevens een houten berging aanwezig met een overkapping, handig voor het opbergen van diverse spullen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het eetgedeelte wat direct verbonden is met de half open keuken. De fijne keuken met verschillende inbouwapparatuur zoals een 5-pits fornuis, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. Terug in de hal kunnen de slaapkamers bereikt worden welke aan de rustige achterzijde met fraai uitzicht over de tuin liggen. De master bedroom is een ruime kamer en is voorzien van airconditioning. De 2e ruime slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde en heeft ook het rustgevende uitzicht over de tuin en is daarnaast ook ideaal om als thuiskantoor te gebruiken. Het appartement bevat een prachtige pas gerenoveerde badkamer met toilet, wasbak met meubel en inloopdouche. Deze is te bereiken via de hal.

Souterrain:
Door middel van een trap aan de voorzijde van de woning is er toegang tot het souterrain. Het souterrain is ruim en biedt verschillende mogelijkheden. De kamer kan perfect fungeren als home office of als 3e slaapkamer. Daarnaast bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en is er nog wat bergruimte.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1940
-Gelegen op eigen grond
-Pas gerenoveerde badkamer
-Zonnige tuin
-Beschermd stadsgezicht
-De VVE is actief
-De VVE bijdrage is € 110,- per maand
-Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
-Verwarming en warmwater middels cv ketel

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR