Smaragdstraat 12B

3051 VR Rotterdam

Prijs

€ 285.000,- k.k.

Bouwjaar

1927

Woonoppervlakte

57 m2

inhoud

150 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Leuke 3-kamerwoning van 57 m2 met voor- en achtertuin! Het appartement is gelegen in het populaire en gezellige Kleiwegkwartier en beschikt over 1 slaapkamer, een ruime woonkamer, werkkamer en een heerlijke zonnige tuin, gelegen op het oosten. De Smaragdstraat is op fietsafstand van het stadscentrum en alle voorzieningen zijn in de nabije omgeving. Denk hierbij aan de leuke winkels en horecagelegenheden en het Melanchtonpark. Ook scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten, supermarkten en een zwembad liggen in de buurt. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A20 en A13) zijn goed aan te rijden.

Indeling

Begane grond:
Ruime voortuin van ca. 11 m2. Hal/entree met meterkast en toegang tot diverste vertrekken. De woonkamer ligt aan de achterzijde en beschikt, net als de andere kamers, over een lichte houten vloer. De keuken staat in verbinding met de woonkamer en bevat verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgasfornuis, oven, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin. Grenzend aan de woonkamer is nog een handige extra kamer, die goed kan functioneren als kantoor, serre of kleine slaapkamer. Middels deze kamer loop je zo de verzorgde, zonovergoten tuin in gelegen op het oosten. De tuin beschikt over een houten vlonderterras. Door de perfecte ligging kan je hier van ’s ochtends tot het einde van de middag een plekje in de zon vinden. Daarnaast is er een vrijstaande houten schuur voor extra opbergruimte. De ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde en beschikt over handige inbouwkasten. Verder is er via de hal nog de mooie, pas gerenoveerde badkamer te vinden. De badkamer beschikt over een inloopdouche, badkamer met meubel en het toilet.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 57 m2
-Eigen grond
-Bouwjaar 1927
-Ruime voor- en achtertuin
-Warm water en verwarming middels CV ketel, bouwjaar
-Moderne badkamer
-CV ketel Intergas met bouwjaar: 2011
-De V.v.E is actief met een maandelijkse bijdrage van €82,30
-Schuur in de achtertuin
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigenaankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. 

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR