Mariniersweg 123

3011 NH Rotterdam

Prijs

€ 395.000,- k.k.

Bouwjaar

1957

Woonoppervlakte

78 m2

inhoud

251 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Een heerlijk licht 3-kamer appartement (78m2) gelegen in het bruisende centrum van Rotterdam. Deze sfeervolle woning beschikt over 2 slaapkamers, een heerlijke open keuken en een fijn balkon. Door de hoekligging is het erg licht en is er uitzicht op zowel de Mariniersweg als op de Pannenkoekstraat. Alles wat het centrum van Rotterdam te bieden heeft is op loopafstand te bereiken! In de nabije omgeving bevinden zich de Markthal en de populaire Meent maar ook andere hotspots zoals De Gele Kanarie, Picknick en Mr. Nonno. Daarnaast bevinden zich dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, sportfaciliteiten en openbaar vervoer (station Blaak) zich op steenworp afstand.

Indeling
Begane grond;
Afgesloten centrale entree met bellentableau met intercom, liften, trap en brievenbussen. Verder is er in de onderbouw een eigen afgesloten kelderbox

6e verdieping
Hal/entree met meterkast, handige inbouwkasten, toilet en toegang tot diverse vertrekken. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een heerlijk lichte en ruime woonkamer. Door de grote en vele raampartij komt er veel licht naar binnen. Doordat de woonkamer ruim is opgezet is er ook ruimte om een gezellig eetgedeelte te creëren. Aangrenzend is een heerlijk balkon gelegen op het noorden. Er is een open keuken aan de voorzijde van de woning die beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, oven en vaatwasser. Door de bar in de keuken kan er tijdens het koken altijd contact gemaakt worden met het gezelschap. De “master bedroom” bevindt zich tevens aan de achterzijde van de woning en is te bereiken via de hal. Deze ruime slaapkamer beschikt over een kastenwand vol handige opbergruimte. Vanuit deze kamer is er toegang tot de badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, wastafel met meubel en de wasmachineaansluiting is hier ook te vinden. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Deze kamer kan ook prima functioneren als home office.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1956
-Woonoppervlakte ca. 78 m2
-Eigen afgesloten berging in de onderbouw aanwezig
-Alle faciliteiten van het stadscentrum, zoals uitgaansgelegenheden, winkels en openbaar vervoer op loopafstand
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming
-Actieve VvE, bijdrage ca. € 177,- per maand, inclusief een voorschot stookkosten van ca. € 116,- en extra sparen voor de kozijnen (zie onderstaand)
-Er wordt door de VvE gespaard voor nieuwe kozijnen aan de voorzijde, hier is op dit moment een tijdelijke extra bijdrage van € 92,18,- per maand voor. Hierdoor nu gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en binnenkort alles dubbel
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR