Vroesenlaan 3A

3039 DS Rotterdam

Prijs

€ 350.000,- k.k.

Bouwjaar

1940

Woonoppervlakte

58 m2

inhoud

217 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijke, lichte 3-kamer benedenwoning van 58m2 gelegen aan de mooiste laan van Blijdorp! Met vrij uitzicht op het groen van het Vroesenpark en een riante tuin aan de achterzijde is het hier alle seizoenen écht genieten. De woning beschikt over een ruime woon- en eetkamer, een slaapkamer en een lichte keuken in het souterrain. Vanuit je voordeur wandel je zo het park in. Het graagbezochte Vroesenpaviljoen, jaarlijkse events zoals het foodfestival, van bootcamp tot barbecue, alles kan in het Vroesenpark!

De zeer geliefde wijk Blijdorp biedt verschillende supermarkten, delicatessenzaken en gezellige en gezonde horeca. Het openbaar vervoer (o.a. metrostation Blijdorp) en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht liggen in de directe nabijheid. Met de fiets is het stadscentrum binnen 10 minuten bereikbaar.

Bel-etage:
Vanuit een gesloten portiek wordt via een kleine trapopgang de voordeur van Vroesenlaan 3A bereikt.

Indeling:

De hal biedt toegang tot diverse vertrekken. Hier bevindt zich de meterkast met vernieuwde groepenkast en slimme meter. De ruime eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze zonnige kamer heeft nog de originele schouw en een handige inbouwkast. Middels de authentieke schuifdeuren wordt de woonkamer bereikt. Deze kamer kan ook als slaap- of werkkamer worden ingericht. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en vanuit hier wordt de lager gelegen tuin bereikt. In de keurig verzorgde tuin met zonneterras is het goed toeven. In de zomermaanden heb je er van vroeg in de ochtend tot ver in de middag volop zon. De tuin is onderhoudsvriendelijk en beschikt over een ruime schuur met veel opbergruimte. Ook onder het balkon is een grote, handige opbergkast. De fijne, lichte slaapkamer is rustig gelegen aan de tuinzijde en biedt veel kastruimte. De strakke, moderne badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is in 2019 geheel vernieuwd. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, wastafel met meubel en een toilet. De woning beschikt over zonwering om de kamers in de zomer heerlijk koel te houden.

Souterrain:

Via de trap kom je in de verrassend ruime keuken. Deze bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een fijne lichtinval. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een oven en vaatwasser. Grenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken. Deze handige ruimte kan gebruikt worden als extra opbergruimte. Ook de cv-ketel en wasmachine aansluiting bevinden zich hier.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1940
-Gelegen op eigen grond
-Woonoppervlakte 58 m2
-Voorzien van dubbel glas, deels hr ++
-Voorzien van goede zonwering
-In 2019 gerenoveerde badkamer
-Het appartement beschikt over veel originele jaren ’30 details
-Voldoende parkeergelegenheid en laadpaal voor de deur
– Inpandige fietsenstalling
– Verwarming en warmwater middels CV ketel, bouwjaar 2020,
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
In overleg.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR