Hogerbeetsstraat 9B

3039 XG Rotterdam

Prijs

€ 475.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

138 m2

inhoud

471 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Wat een ruimte in deze 3-laagse 5-kamer bovenwoning van 138 m2 met dakterras, gelegen in een rustige straat in de populaire wijk Blijdorp! De woning beschikt o.a. over 3 balkons, een heerlijk dakterras en 4 ruime slaapkamers. De Hogerbeetsstraat is een rustige en kindvriendelijke straat met aan de voorzijde een leuk plein. Het centrum is op loop/fietsafstand en ook het levendige Vroesenpark en Diergaarde Blijdorp liggen op steenworp afstand. Daarnaast is de locatie Blijdorp is uitstekend met uitvalswegen, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), winkels, leuke restaurants en wijnbar.

Indeling

1e verdieping:
Hal/entree met tochtportaal, meterkast, vaste kast, toilet en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is met een lengte van ruim 11 meter zeer ruim te noemen. Het woon- en eetgedeelte worden van elkaar gescheiden middels de prachtige en suite met glas-in-lood deuren. Ook zijn er in de en suite 4 inbouwkasten verwerkt, erg handig voor extra opbergruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de 1e slaapkamer met toegang tot het balkon met uitzicht over de Hogerbeetsstraat. De keuken is gelegen aan de achterzijde en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap en koel/vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon, gelegen op het zuidwesten.

Halve 3e verdieping:
Ruime overloop met vaste kast en 2e toilet en toegang tot de 2 slaapkamers. De master bedroom heeft een directe verbinding met de badkamer, welke is voorzien van een ligbad en wastafel. Ook in deze kamer zijn er vaste kasten, welke erg fijn zijn voor extra bergruimte. De 3e slaapkamer grenst aan het 3e balkon (ook gelegen op het zuidwesten).

Zolderverdieping:
Middels een vaste trap op de 3e verdieping toegang tot de ontzettend ruime overloop. Door het dakraam treedt er veel daglicht binnen. Deze ruimte wordt nu gebruikt als werkruimte, maar is multifunctioneel in te richten. Ook bevindt zich hier de CV opstelling. Een bijkomend voordeel is de zeer ruime opbergruimte onder het schuine gedeelte van het dak. Vanuit de overloop betreed je de 4e slaapkamer, welke leidt tot het dakterras.

Dakterras:
Het dakterras heeft een oppervlakte van c.a. 13 m2. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over de stad en heb je gedurende de hele dag een plek om van de zon te kunnen genieten.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1937
– Gelegen op eigen grond
– Woonoppervlakte 138 m2
– Dakterras van c.a. 13 m2
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 180,-
– Er is een MJOP en de VVE functioneert goed o.a. door een actieve technische commissie
– Verwarming en warm water middels CV Ketel, bouwjaar 2010
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR