van der Werffstraat 350

3132 WK Vlaardingen

Prijs

€ 250.000,- k.k.

Bouwjaar

1958

Woonoppervlakte

68 m2

inhoud

214 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Deze mooie lichte 4-kamerwoning van 68m2 is gelegen in de westwijk van Vlaardingen. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een prachtige keuken en moderne badkamer. Het ruime balkon is gelegen op het westen waardoor hier op zomerse dagen heerlijk van de zon kan worden genoten.
De westwijk van Vlaardingen is op loopafstand van natuur- en recreatiegebied Broekpolder, Krabbenplas en de Surfplas. Tevens bevinden diverse winkels en scholen zich in de directe nabijheid. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn op steenworp afstand gelegen.

Indeling
Vanuit de gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen wordt de woning welke gelegen is op de 3e verdieping bereikt.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een modern railsysteem met verlichting die de kamer sfeervol verlicht. Door de grote raampartijen komt hier tevens veel lichtinval naar binnen. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De moderne, nieuwe keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en koel-/vriescombinatie. In de keuken bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting en er is nog een handige inbouwkast voor extra opbergruimte. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn even ruim en er is vanuit hier toegang tot het zonnige balkon gelegen op het westen. De ‘master bedroom’ bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Dit is een riante en lichte slaapkamer waar genoeg ruimte is voor een kledingkast en bed. De recent vernieuwde badkamer is te bereiken via de hal en is volledig betegeld. de prachtige badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel. Het toilet bevindt zich apart gelegen naast de badkamer.

Er is een aparte berging aanwezig in de onderbouw.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 68m2
-Bouwjaar 1958
-Gelegen op erfpachtgrond, welke is afgekocht tot 15 februari 2056
-Balkon gelegen op het zonnige westen
-Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 160,72
-Verwarming en warm water middels een CV-ketel 2022
-In de koopakte zal een niet bewonersclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR