Vlaggemanstraat 40C

3038 LG Rotterdam

Prijs

€ 259.000,- k.k.

Bouwjaar

1950

Woonoppervlakte

77 m2

inhoud

268 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Ruime 4- kamer bovenwoning van 77 m2 gelegen op de 2e en halve 3e verdieping in de populaire wijk Bergpolder! De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en 2 balkons gelegen op het zuidoosten. Binnenstedelijke voorzieningen waaronder goed aangeschreven scholen, leuke koffiebarretjes, restaurants, supermarkten en delicatessenwinkels zijn op steenworp afstand. In de nabije toekomst wordt er op de Hofbogen (de voormalige Hofpleinlijn) een dakpark gerealiseerd, waardoor er een groene strook ontstaat door de gehele wijk. Ook de bruisende Zwaanshals met zijn galerieën, boetiekjes en de oogstmarkt liggen op loopafstand van de woning. De woning is verder gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A20, A16, A13) en ook het openbaar vervoer ligt binnen handbereik (Tram, bus, metro en het Centraal Station).

Indeling

Begane grond:
Gezamenlijke entree met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Zeer ruime hal/entree met toilet en meterkast en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer kan middels een schuifdeur gescheiden worden in 2 aparte ruimtes, welke beide afzonderlijk van elkaar vanuit de hal te bereiken zijn. De voorzijde van de kamer beschikt nog over de originele schouw. De achterzijde van de kamer heeft een inbouwkast en grenst aan het 1e balkon, gelegen op het zuidoosten. De dichte keuken is gelegen aan de voorzijde en is eenvoudig te noemen. Op deze verdieping bevindt zich tevens de 1e slaapkamer, vanwaar er ook toegang is tot het balkon. Ook is er een inbouwkast en een apart fonteintje. De badkamer met douche is volledig betegeld en is te bereiken vanuit de hal.

Halve 3e verdieping:
Middels en vaste trap is er toegang tot de overloop op de 3e verdieping. Hier ligt de 2e slaapkamer, met inbouwkast en grenzend aan het 2e balkon welke tevens ligt op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1950
-Gelegen op eigen grond
-Woonoppervlakte 77 m2
-Berging in de onderbouw
-Energielabel F
-2 balkons gelegen op het zuidoosten
-Actieve VvE, bijdrage ca. € 101,08 per maand
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Projectnotaris van toepassing
-In de koopakte zal er een ouderdoms-/funderingsclausule en feitelijke bewoningsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR