Noorderhavenkade 152C II

3038 XV Rotterdam

Prijs

€ 350.000,- k.k.

Bouwjaar

1935

Woonoppervlakte

86 m2

inhoud

283 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijk ruime 3-kamer bovenwoning van 86m2 met fantastisch dakterras gelegen op de grens tussen de populaire wijken Blijdorp en Bergpolder. Het appartement is gelegen op de 2e en halve 4e verdieping en beschikt over een ruime en lichte woonkamer, 2 slaapkamers, 2 balkons en een dakterras. Hier kan op zonnige dagen de gehele dag van de zon worden genoten. Aan de voorzijde van de woning kijk je zo naar het park dat over de gehele Noorderhavenkade loopt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen om de hoek en ook Uitvalswegen (A13/A20), openbaar vervoer (metrostation Blijdorp) en het stadscentrum (fietsafstand 10 min.) liggen in de directe nabijheid.

Indeling:
Open portiek met trapopgang naar 2e verdieping

2e verdieping:
Hal/entree met berging en toegang tot diverse vertrekken. De zithoek is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de speelse L-vormige indeling van de woonkamer is dit een fijne ruime plek die aan de ene kant afgezonderd is maar toch in verbinding staat met het middelste en eetgedeelte aan de achterzijde van de woning. Het versmalde en middelste gedeelte van de woonkamer beschikt nog over een authentieke schouw. De eethoek is gelegen aan de achterzijde en grenst aan de open keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Er is zowel vanaf hier als vanaf de eethoek toegang tot het balkon gelegen op het oosten. Hier kan in de ochtend heerlijk van de zon genoten worden. Het toilet is apart gelegen en te bereiken via de woonkamer.

Halve 4e verdieping:
Middels een vaste trap wordt de overloop bereikt. Hier bevindt zich een handige inbouwkast, de wasmachineaansluiting en de trap naar het dakterras. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en hebben allebei toegang tot het balkon gelegen op het oosten. De 1e slaapkamer is een fijne ruime kamer met 2 handige inbouwkasten. Er is hier genoeg ruimte voor een groot bed. De 2e slaapkamer kan ook goed functioneren als home-office, kinderkamer of kledingkamer. De badkamer is te bereiken vanuit de master bedroom en is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine, wastafel met meubel en toilet.

Dakterras:
Middels een vlizotrap wordt het dakterras bereikt. Op dit heerlijke terras kan de gehele dag van de zon worden genoten en er is vanaf hier een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 86 m2
– Bouwjaar 1935
– Eigen grond
– Energielabel D
– Het appartement heeft 2 balkons gelegen op het oosten
– Het appartement beschikt over een heerlijk ruim dakterras
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Actieve V.v.E., met een maandelijkse bijdrage van € 150,00
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR