Palestinastraat 98

3061 HP Rotterdam

Prijs

€ 845.000,- k.k.

Bouwjaar

2017

Woonoppervlakte

158 m2

inhoud

585 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijke 5-kamerwoning van 158 m2 gelegen op een top locatie in Kralingen! Deze fantastische eengezinswoning ligt op een steenworp afstand van de Kralingse plas en het bos en beschikt over een ruime woonkamer, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een heerlijke stadstuin gelegen op het oosten. Perfect voor een stel of (aankomend) gezin!

Wijk/omgeving
De woning is ideaal gelegen in de levendige en populaire wijk Kralingen, dichtbij het stadscentrum van Rotterdam. De locatie is perfect als je in een groene omgeving wilt wonen met alle voorzieningen om de hoek. Met de winkelstraten Vlietlaan, Oudedijk en Lusthofstraat op loopafstand zijn er diverse horecagelegenheden, delicatessenzaken en supermarkten in de nabije omgeving te vinden. Andere voorzieningen zoals (basis)scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, en openbaar vervoer (tram en metro) bevinden zich ook allemaal op loopafstand. Het stadscentrum en de Erasmus Universiteit bevinden zich op fietsafstand en de uitvalswegen A16 en A20 liggen in de directe nabijheid.

Indeling:
Eigen ingang. Er zijn twee toegangsdeuren waarvan een deur toegang geeft tot de woning en de andere deur tot de inpandige berging.

Begane grond:
Hal met meterkast, toilet en toegang tot diverse vertrekken. Door de prachtige stalen deur wordt de woonkamer bereikt. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Middels de schuifpui die bijna over de gehele breedte reikt, komt hier veel licht naar binnen. Er is hier genoeg ruimte voor een zit -en eethoek. Door middel van 3 traptreden wordt de hoger gelegen keuken bereikt. Het verschil in hoogte zorgt voor een speelse en gezellige sfeer. De extra hoge plafonds (3.20) zorgen er daarnaast voor dat de woonkamer extra ruimtelijk aanvoelt. Er is een inbouwkast in de woonkamer met veel opbergruimte en een vast tv meubel (ook als zitplaats te gebruiken). De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koel-/vriescombinatie. Ook is hier een gezellige bar te vinden waardoor er tijdens het koken gemakkelijk contact kan worden gehouden met het gezelschap. Middels de schuifpui wordt de tuin bereikt die is gelegen op het oosten. Hier kan op zomerse dagen heerlijk van de zon genoten worden. Onder de trap naar de bovenverdieping is nog een ruime kast te vinden met veel handige opbergruimte. Via de hal is de inpandige berging te bereiken waar voldoende ruimte is om een bakfiets, fietsen, kinderwagen etc te stallen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De 1e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dit is een ruime en lichte kamer waar gemakkelijk een riant bed en kledingkast geplaatst kunnen worden. Ook de 2e slaapkamer is ruim en licht en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Ook hier is meer dan voldoende ruimte voor een bed met kledingkast.
De 3e slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde. Deze kamer kan goed functioneren als kinderkamer of home-office. De nette volledig betegelde badkamer beschikt over een tweede toilet, bad, inloopdouche en wastafel met meubel.

Zolder:
Overloop met afgesloten wasruimte en toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer is een heerlijke lichte ruimte. Door de prachtige Velux dakkapel (serre) komt hier veel licht binnen wat ervoor zorgt dat deze kamer nog ruimer aanvoelt. Het driehoekdak wat hier goed te zien is, zorgt ervoor dat de ruimte fijn en sfeervol is. Er is meer dan voldoende ruimte om een grote kledingkast of inbouwkasten te plaatsen en een vijfde slaapkamer of tweede badkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Bouwjaar 2017
– Woonoppervlakte 158 m2
– Tuin gelegen op het oosten
– Energielabel A
– Verwarming en warm water middels CV-Ketel, bouwjaar 2017
– Grotendeels voorzien van driedubbel glas
– Op loopafstand van de Kralingse plas en het bos

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR