Nobelstraat 3A

3039 SB Rotterdam

Prijs

€ 335.000,- k.k.

Bouwjaar

1940

Woonoppervlakte

55 m2

inhoud

210 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Instapklare 3-kamer benedenwoning van 55 m2 gelegen in de geliefde wijk Blijdorp. Het appartement beschikt o.a. over een ruime woon-/eetkamer, 2 slaapkamers en een heerlijke achtertuin op het zonnige zuidwesten! De Nobelstraat is een gezellige en rustige straat op loopafstand van o.a. het Vroesenpark. Alle voorzieningen die je kunt verzinnen liggen in de directe nabijheid zoals; winkels, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp) en uitvalswegen richting o.a. Den Haag en Utrecht. Er zijn diverse delicatessenwinkels en horecagelegenheden in de omgeving zoals Sajoer en Statencafe, het Vroesenpaviljoen. Het stadscentrum ligt op 10 minuten fietsen!

Indeling

Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau en toegang tot de ondergelegen berging en een kleine trap naar de bel-etage.

Bel-etage:
Ruime hal/entree met toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is opgedeeld in een woon- en eetgedeelte. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is een heerlijk lichte ruimte door de grote raampartijen. Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde en grenst aan de open keuken. Door deze open verbinding kun je tijdens het koken direct contact houden met je gezelschap. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je middels een deur toegang tot het balkon, welke uitkijkt over de tuin en waar voldoende plek is om een gezellig zithoek te creëren. Via een trap bereik je de tuin, gelegen op het zonnige zuidwesten. Door de ligging en de grootte heb je altijd een plek om heerlijk van de zon te kunnen genieten! Op de begane grond bevindt zich de eerste slaapkamer, welke nu wordt gebruikt als home office. Tegenover deze kamer is de badkamer met toilet, inloopdouche, wasmachineaansluiting, wasbak met meubel en verwarmde spiegel met verlichting en USB aansluiting.

Souterrain:
Vanuit de keuken heb je middels een vaste trap toegang tot de master bedroom. Onder de trap heb je nog wat extra ruimte om spullen op te kunnen bergen. Het souterrain heeft een stahoogte van 2.26 meter.

Berging:
Ook is er nog een kleine berging behorende bij het appartement van c.a. 2 m2.

Bijzonderheden
– Eigen grond
– Bouwjaar 1940
– Riante tuin op het zuidwesten
– De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht
– Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage is ca. € 143,62
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Verwarming en warm water middel CV ketel, bouwjaar 2020
– Gezien het bouwjaar zal er in de koopovereenkomst een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR