Hondiusstraat 72B

3021 NN Rotterdam

Prijs

€ 365.000,- k.k.

Bouwjaar

1903

Woonoppervlakte

62 m2

inhoud

363 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Leuke 3-kamer benedenwoning van 101 m2 met achtertuin op het zuiden, rustig gelegen maar toch op steenworp afstand van het bruisende stadsleven! De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, moderne keuken en een achtertuin op het zonnige zuiden. De Hondiusstraat loopt parallel aan de Nieuwe Binnenweg waar zowel winkels als koffietentjes en cafeetjes in overvloed aanwezig zijn. Op 100 meter van het appartement ligt de Heemraadssingel, met daarlangs een park en prachtige panden. Goede bereikbaarheid met o.a. metrostation Coolhaven op 2 minuten loopafstand en het Centraal Station en centrum op 5 minuten fietsafstand. Alles is binnen handbereik!

Indeling:
Karakteristieke eigen entree.

Begane grond:
Hal/entree met tochtportaal, garderobe en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een lengte van maar liefst ca. 9 meter! Vanuit de woonkamer heb je middels de hoge raampartijen een prachtig uitzicht over de achtergelegen tuin. Ook de authentieke schouw nog aanwezig. Het woongedeelte staat in verbinding met de half open keuken. De moderne keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken bereik je het terras met toegang tot de lager gelegen tuin. Door de ligging op het zuiden, kun je hier heerlijk genieten van de middag-/begin avondzon. De badkamer beschikt over een douche, dubbele wastafel met meubel, handdoekradiator en een toilet.

Souterrain:
Vanuit de woonkamer op de begane grond is er een wenteltrap naar het souterrain. Het souterrain heeft een stahoogte van 1.97 meter en is ruim 9 meter lang. Ook komt er voldoende daglicht binnen middels de raampartijen met uitzicht op de tuin. Een groot pluspunt zijn de 2 grote bergingen. Hierdoor is er erg veel opbergruimte beschikbaar.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Bouwjaar 1903
– In de straat zijn tuintjes en zitjes die door alle bewoners gebruikt mogen worden en waar je je eigen groenten, kruiden en bloemen verbouwen
– Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2017
– Achtertuin op het zuiden
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– In de koopovereenkomst zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR