Westerstraat 18L

3016 DH Rotterdam

Prijs

€ 415.000,- k.k.

Bouwjaar

1998

Woonoppervlakte

104 m2

inhoud

324 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Ruim 4-kamer appartement van 104 m2, gelegen in het prachtige Scheepvaartkwartier! De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer met aangrenzend balkon en 3 ruime slaapkamers. Het Scheepvaartkwartier is een karakteristieke buurt met veel historische bebouwing. De ligging is zeer centraal en op loop-/fietsafstand bevinden zich mooie parken, maar ligt het bruisende centrum om de hoek! Ook zijn er op steenworp afstand diverse supermarkten, cafe’s en delicatessenzaken en zijn haltes voor tram, bus, watertaxi en het metrostation Leuvehaven (aansluiting naar Rotterdam CS) in de nabije omgeving.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau en lift, welke toegang geven tot de 3e verdieping.

3e verdieping:
De entree is gelegen op de 3e verdieping. Hier bevinden zich de meterkast, een handige bergruimte en is de trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Ruime hal/overloop met bergruimte, toilet en toegang naar de woon- en eetkamer. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft aangrenzend een balkon, waar er voldoende plek is voor een gezellige zithoek (zuiden). In het verlengde van de woonkamer bevindt zich het eetgedeelte, welke in directe verbinding staat met de open keuken. Door deze open verbinding kun je tijdens het koken altijd in contact blijven met je gezelschap. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast.

1e verdieping:
Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de voorzijde is de grootste slaapkamer gelegen. Deze is voorzien van 2 grote raampartijen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Ook is hier een grote inpandige bergruimte aanwezig. De 2 andere slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Beide kamers zijn ruim van formaat en kunnen ook prima als werk-/kinderkamer worden ingericht. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en ook de opstelplaats voor de wasmachine en de droger bevinden zich hier.

Bijzonderheden:
-Gelegen op blooteigendom grond (vergelijkbaar met eigen grond)
-Woonoppervlakte 104 m2
-Bouwjaar 1998
-Energielabel A
-Gelegen in het appartementengebouw “Het Nieuwe Werk”
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming
-De VVE is actief, de bijdrage is € 211,71 per maand
-Volledig voorzien van dubbel glas
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR