Noorderhavenkade 25C III

3039 RD Rotterdam

Prijs

€ 345.000,- k.k.

Bouwjaar

1935

Woonoppervlakte

76 m2

inhoud

244 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Instapklare 2/3-kamer bovenwoning van 76 m2, gelegen in de gewilde wijk Blijdorp! Ben je op zoek naar een woning waar je niet hoeft te klussen, maar waar je direct in kunt trekken? Plan dan een bezichtiging in bij dit leuke appartement! De woning beschikt o.a. over een L-vormige woonkamer, riante half-open-keuken, moderne badkamer en ruime slaapkamer. Aan de voorzijde van de woning kijk je zo naar het park dat over de gehele Noorderhavenkade loopt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen om de hoek en ook Uitvalswegen (A13/A20), openbaar vervoer (metrostation Blijdorp) en het stadscentrum (fietsafstand 10 min.) liggen in de directe nabijheid.

Indeling:
Open portiek met trapopgang naar 2e verdieping.

3e verdieping:
Hal/entree met toilet en toegang tot de keuken en de kamer aan de achterzijde. De moderne keuken is zeer ruim opgesteld en heeft een open verbinding met het eetgedeelte. De keuken is de echte eyecatcher van de woning en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koel-/vriescombinatie. Door de inbouwspots en het extra diepe keukenblad heeft het een luxe uitstraling. Ook is er veel kastruimte aanwezig. De woonkamer is verdeeld in een woon- en eetgedeelte waardoor het een speelse indeling heeft. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de Noorderhavenkade. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een kamer welke zeer geschikt is als home office en welke grenst aan het balkon, gelegen op het zonnige westen.

Halve 4e verdieping:
Vanuit de hal op de 3e verdieping is er toegang tot de halve 4e verdieping (voorzijde). Van deze hal is handig gebruik gemaakt door de wasmachineaansluiting hier te plaatsen, waardoor je hier een kleine wasruimte hebt. Middels de overloop op de 4e verdieping bereik je de slaap- en badkamer. Ook is er hier via een trap met toegang tot het dak. De slaapkamer is zeer ruim te noemen en heeft een grote en extra diepe inbouwkast. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een 2e toilet, wastafel met meubel en een heerlijke inloopdouche.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 76 m2
– Bouwjaar 1935
– Eigen grond
– Balkon gelegen op het westen
– Volledig voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen
– Actieve V.v.E., met een maandelijkse bijdrage van € 146,75
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR