Juliana van Stolberglaan 77B

3051 CD Rotterdam

Prijs

€ 275.000,- k.k.

Bouwjaar

1927

Woonoppervlakte

63 m2

inhoud

245 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijke 3 kamer benedenwoning van 63 m2, gelegen in het Kleiwegkwartier. De woning beschikt o.a. over 2 slaapkamers, een fijne woonkamer met open keuken en een buitenruimte gelegen op het zonnige zuiden! Het Kleiwegkwartier is aan de rand van Rotterdam in Hillegersberg-Zuid gelegen en geldt voor velen als een van de gezelligste wijken van Rotterdam: kleinschalig, gezellig en alle ruimte om ergens even te gaan buurten of af te spreken. Hillegersberg-Zuid is zeer gewild bij jonge stellen en gezinnen, vanwege haar bruisende karakter. En terecht, alles is binnen handbereik; van knusse koffietentjes tot goede restaurants, van hippe winkels tot goed aangeschreven scholen en kinderopvang. Qua locatie kun je je geen betere plek wensen: met de auto ben je in vijf minuten op de ring van Rotterdam en binnen tien minuten in het stadscentrum. Er zijn uitstekende openbaar vervoersverbindingen met het o.a. centrum van de stad.

Indeling
Voortuin met toegang tot de entree van de begane grond.

1e verdieping:
Hal/entree met tochtportaal, meterkast/berging, toilet, kast met CV-opstelling en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Het is een fijne en ruime kamer vanwaar je direct toegang heb tot de achtergelegen serre en tuin. De tuin (voorzien van een houten vlonder) is gelegen op het zuiden, waardoor je hier heerlijk van de middagzon kunt genieten! Vanuit de serre heb je toegang tot de 1e slaapkamer, welke nu wordt gebruikt als work-out ruimte, maar welke ook zeer geschikt is als extra slaapkamer of home office. Ook is er een inbouwkast, zeer geschikt voor extra opbergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken welke beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vanuit het keukenraam kijk je mooi uit over de groene voortuin en het straatbeeld. Middels de hal betreed je de badkamer met inloopdouche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Door het dakraam is dit een fijne en lichte ruimte. De master bedroom is zowel via de badkamer als via de tuin te bereiken. Doordat je vanuit hier direct de tuin in kunt, heb je een mooie verbinding tussen het binnen- en buitenleven. Tevens biedt de hal middels een kleine trap toegang tot de berging. Deze is ook vanuit buiten te bereiken waardoor je hier gemakkelijk je fiets etc. kwijt kunt en heel veel spullen in kunt opbergen.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 63 m2
-Bouwjaar 1927
-Gelegen op eigen grond
-Energielabel C
-Ruime inpandige berging van 6 m2 (vanuit de voortuin en woning te bereiken)
-Volledig voorzien van dubbel glas
-Achtertuin op het zuiden en voortuin
-Actieve V.v.e. met een maandelijkse bijdrage van € 89,30
-Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2006
-in de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een funderings- en ouderdomsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR