Walenburgerweg 95BII

3039 AE Rotterdam

Prijs

€ 375.000,- k.k.

Bouwjaar

1935

Woonoppervlakte

85 m2

inhoud

297 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Zo dichtbij het centrum en het station wonen, met de rust en het groen van het dorpse Blijdorp in achtertuin, dat kan op de Walenburgweg. Drink je speciaal biertje op de hoek bij het gezellige Café Walenburg, of haal je koffie bij één van de hippe koffiezaakjes om de hoek.

Deze ruime en sfeervolle dubbele bovenwoning van ca. 85 m2 is gelegen in de geliefde wijk Blijdorp. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met eetkamer ensuite, gemoderniseerde open keuken, 3 slaapkamers, 3 balkons en jaren ’30 details zoals glas-in-lood, marmeren schouwen en en-suite indeling. Hierdoor kan je zowel met een kop koffie in het zonnetje wakker worden, als met een verfrissende versnapering de afsluiten met de laatste zonnestralen. De korte wandeling naar het Centraal Station is ook een fijne wandeling te noemen langs de mooie Spoorsingel met haar karakteristieke gevels. Ook het stadscentrum van Rotterdam is op enkele minuten loopafstand te bereiken. De woning ligt tevens in de directe nabijheid van supermarkten, leuke horecagelegenheden maar ook uitvalswegen (A13/A20) zijn gemakkelijk te bereiken. Binnen 300 meter heb je twee supermarkten, slijterij en drogist.

Indeling:
Entree met gezamenlijke trapopgang naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
Entree op de overloop waar zich het toilet bevindt, een separate wastafel, meterkast en garderobe. Vanaf de overloop is er toegang tot nagenoeg alle vertrekken. Aan de voorzijde tref je een slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuidoosten. De ruime woonkamer is middels ensuite deuren verbonden aan de eetkamer aan de achterzijde. De hele dag schijnt de zon naar binnen, waardoor het appartement extra licht en ruim aanvoelt en je een heerlijk vakantiegevoel hebt, ’s ochtends sta je op met de zon aan de voorzijde en ’s avonds drink je een borrel of ga je eten aan de achterzijde. Dankzij de hoge plafonds voelen de ruimtes extra ruim aan. Hier bevindt zich tevens de open keuken (met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en afzuigkap) en is er een deur naar het balkon op het noordwesten. In zowel de woonkamer als de eetkamer zie je de authentieke marmeren schouw nog staan.

3e verdieping:
Op de bovenverdieping treffen we de badkamer, twee slaapkamers en een trap naar het dakterras. Beide slaapkamers beschikken over openslaande deuren naar het balkon op het zuidoosten. In de hoofdslaapkamer bevindt zich ook de opstelplaats van de CV-ketel (Tzerra Plus 28c (CW4), 2017). Naast de hoofdslaapkamer bevindt zich de badkamer welke is uitgerust met een douche, wastafel, aansluiting voor de wasmachine en handdoekradiator. Door het dakraam treedt er een mooie lichtinval binnen wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 1935
– Oppervlakte ca. 85 m2
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
– Warm water/verwarming middels CV-ketel (Tzerra Plus 28c (CW4), 2017)
– De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads en dorpsgezicht
– Op loopafstand van het Centraal Station en het stadscentrum
– Toestemming vanuit de V.v.E. voor het aanleggen van een dakterras
– Energielabel D
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 100,-
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR