Van Aerssenlaan 23

3039 KC Rotterdam

Prijs

€ 975.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

174 m2

inhoud

673 m3

Aantal kamers

7

Aantal Slaapkamers

5

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Wauw! Zeer authentieke en instapklare 7-kamer eengezinswoning van 174 m2, gelegen in de populaire wijk Blijdorp! De woning beschikt o.a. over een riante woon-/eetkamer, 5 slaapkamers, een moderne keuken, 2 badkamers en een heerlijke voor- én achtertuin. De locatie Blijdorp is uitstekend met uitvalswegen, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), winkels, leuke restaurants, wijnbar, Diergaarde Blijdorp en het stadscentrum op loop- of fietsafstand. Ook het altijd levendige Vroesenpark bevindt zich op steenworp afstand.

Indeling:
Eigen voortuin en toegang tot de entree met overkapping.

Begane grond:
Ruime hal/entree met tochtportaal, toilet en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Bij binnenkomst ervaar je direct de jaren ’30 sfeer door o.a. het prachtige glas-in-lood. In de entree is er voldoende plek voor een garderobe. Middels 2 aparte glazen deuren bereik je de woon- en eetkamer. Mede door de glazen deuren voelt de hal erg ruimtelijk aan. Het woongedeelte is gelegen aan de voorzijde en is zeer sfeervol te noemen door de erker en de werkende houtkachel. De woning biedt de perfecte combinatie tussen modern en authentiek! Het woongedeelte kan van het eetgedeelte gescheiden worden door de en-suite met ook weer de originele glas-in-lood deuren. Ook zijn er 4 inbouwkasten in verwerkt, erg handig voor extra opbergruimte. De eetkamer staat in directe verbinding met de open keuken, waardoor je tijdens het koken altijd contact kunt blijven houden met je gezelschap. De moderne U-vormige keuken beschikt over diverse soorten inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit zowel de keuken als de eetkamer is er toegang tot de veranda met kleine trap naar de lager gelegen tuin. De tuin is gelegen op het oosten en beschikt over een overkapping waar je een gezellige loungehoek kunt creëren en een vrijstaande houten schuur. Ook in de tuin is er extra kastruimte beschikbaar.

1e verdieping:
Overloop met separaat toilet, toegang tot de 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Alle 3 de slaapkamers zijn goed van formaat, waarvan 2 zeer royaal. De slaapkamers aan de voorzijde hebben toegang tot het balkon, gelegen op het westen. De riante slaapkamer aan de achterzijde heeft een doorgang naar de walk-in-closet, die grenst aan het 2e balkon (oosten). De badkamer is zeer luxe en beschikt over een vrijstaand ligbad, dubbele douche en dubbele wastafel met meubel.

2e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en 2e badkamer. Ook hier zijn beide slaapkamers erg ruim te noemen
en beschikken over een dakkapel. Door de schuine daken en balkenstructuur zijn ook deze kamers erg sfeervol. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel, handdoekradiator en wasmachineaansluiting.

Kelder:
Over de gehele lengte van de woning gelegen kelder (24 m2) waar zich ook de meterkast en CV-opstelling bevindt. Deze kelder leent zich perfect voor het opbergen van veel huishoudelijke spullen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1937
-Gelegen op eigen grond
-Woonoppervlakte 174 m2
-Inpandige ruimte (kelder) van 24 m2
-Energiebel B
-Volledig voorzien van dubbel glas
-Voor- én achtertuin
-De woning beschikt over 6 zonnepanelen
-3 panelen met zonneboiler a 300L
-Tuin en schuur bereikbaar via achterom
-Woonkamer en eetkamer zijn voorzien van vloerverwarming en gietvloer
-Markiezen aan voorgevel
-Grote badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming
-Veel authentieke jaren ’30 details aanwezig
-Balkon aan voor- en achterzijde
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2018
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR