Graaf Florisstraat 24AI

3021 CH Rotterdam

Prijs

€ 289.500,- k.k.

Bouwjaar

1916

Woonoppervlakte

59 m2

inhoud

210 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Deze prachtige 4-kamerwoning van 59 m2 is gelegen aan de populaire Graaf Florisstraat! Dit fantastische appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een balkon gelegen op het zuid-oosten. De prachtige laan met zijn robuuste uitstraling en bomen zorgt voor een rustige omgeving terwijl de woning nabij het centrum van Rotterdam ligt. Alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Diverse parken (Vroesenpark, Heemraadssingel), horecagelegenheden (o.a. cafe Steijn, UEB, Rijke & de Wit), Centraal Station, goed aangeschreven scholen en Diergaarde Blijdorp bevinden zich allen op wandel- of fietsafstand.

Indeling:
Entree met trap naar de eerste etage.

Begane grond:
Middels de entree wordt de woonkamer bereikt. Door de vele raampartijen is er een mooie lichtinval wat zorgt voor een prettige sfeer. De ruime en lichte woonkamer beschikt over genoeg ruimte voor een gezellige zit-en eethoek. Aansluitend aan de zithoek bevindt zich de moderne open keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap, een riante oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een spoeleiland. Grenzend aan het spoeleiland bevindt zich een bar waardoor er tijdens het koken gemakkelijk contact gehouden kan worden met het gezelschap. Door middel van glazen openslaande deuren is er toegang tot de lichte ‘master bedroom’. De ‘master bedroom’ is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een authentieke erker waarvandaan een mooi uitzicht is over de prachtige Graaf Florisstraat. Er is in de slaapkamer genoeg ruimte voor een riante kast en een bed. Naast de ‘master bedroom’ bevindt zich de 2e slaapkamer die wordt bereikt middels een hal met handige inbouwkast. De 2e slaapkamer kan ook goed functioneren als kinderkamer. De raampartijen beschikken hier nog over het authentieke glas-in-lood. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is goed geschikt als home office, tevens bevindt de wasmachineaansluiting zich hier. Vanuit de 3e slaapkamer is er toegang tot het balkon gelegen op het zuiden. Hier kan op zomerse dagen de gehele dag van de zon genoten worden. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafel en een toilet.

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Bouwjaar 1916
-Woonoppervlakte 59 m2
-Energielabel C
-Beschikt nog over prachtige authentieke details
-Heerlijk balkon gelegen op het zonnige zuid-oosten
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 90,-
-Verwarming en warm water middels CV-ketel
-Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas
-Actieve buurtvereniging (www.graafflorisstraat.nl)
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

-Oplevering
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR