Lumeystraat 22C

3039 ZP Rotterdam

Prijs

€ 525.000,- k.k.

Bouwjaar

1938

Woonoppervlakte

86 m2

inhoud

348 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Zeer sfeervolle 4-kamer benedenwoning met ruime voor- en achtertuin, gelegen op een toplocatie in een rustige straat in de populaire wijk Blijdorp. Deze instapklare woning met een achterom beschikt over een ruime woon- en eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers, kelder, berging en een heerlijk riante achtertuin van maar liefst 96m2. De locatie is ook uitstekend te noemen met uitvalswegen (A13/A20), openbaar vervoer (Centraal Station, metrostation Blijdorp), supermarkten, winkels, leuke restaurants (Statencafe, Sajoer, La Pizza) en wijnbar (Walsjerot), het Vroesenpark en het stadscentrum op loop- of fietsafstand.

Indeling
Middels de nette en ruime voortuin wordt de eigen karakteristieke entree bereikt.

1e verdieping:
Entree/hal met toilet, handige inbouwkast, en toegang tot diverse vertrekken. De gehele verdieping beschikt over een prachtige lichte visgraat vloer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de erker komt hier veel lichtinval binnen wat zorgt voor een prettige sfeer. Vanuit de erker is er een mooi uitzicht op de goed verzorgde voortuin. De woonkamer beschikt over een speelse indeling door de schouw die hier nog aanwezig is. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer. Er is hier genoeg plek voor een riante tafel waar heerlijk genoten kan worden met een groot gezelschap. Langs de eetkamer bevinden zich 2 inbouwkasten die zorgen voor handige extra opbergruimte. De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over een elektrische kookplaat met afzuigkap, combi oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Middels de openslaande deuren is er toegang tot de riante achtertuin. De openslaande deuren zorgen voor een mooie doorloop van het binnen- naar het buitenleven. De goed verzorgde tuin is maar liefst 96 m2 en is gelegen op het oosten. Er kan hier heerlijk van het buitenleven genoten worden. De tuin beschikt over een ruime schuur waar het tuingereedschap mooi weggeborgen kan worden. Ook is er een achterom. Vanuit de master bedroom is er tevens toegang tot de tuin. De masterbedroom is een fijne en lichte kamer waar genoeg ruimte is voor een riant bed. Naast de master bedroom is de 2e slaapkamer gelegen. Ook vanuit deze kamer is er toegang tot de tuin. Deze kamer kan ook goed functioneren als home office, kinderkamer of als walk-in-closet. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer kan goed functioneren als home office of als kinderkamer. De moderne badkamer grenst aan de master bedroom, is volledig betegeld en beschikt over een douche, 1 losstaande wasbak, wastafelmeubel en handdoekradiator.

Kelder:
Er is een ruime kelder aanwezig wat zorgt voor handige extra opbergruimte. Ook de CV-ketel, (aansluiting voor) wasmachine en droger bevinden zich hier.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1938
-Gelegen op eigen grond
-Riante voor- en achtertuin
-Woonoppervlakte 86 m2
-De woning is volledig voorzien van dubbel glas
-De VvE is actief met een maandelijkse bijdrage van €100,- per maand
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Energielabel C
-De woning beschikt over een CV-ketel, bouwjaar 2021
-De meterkast is recentelijk (2021) vernieuwd
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR