Groen van Prinstererstraat 27B

3038 RB Rotterdam

Prijs

€ 489.500,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

109 m2

inhoud

373 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Fantastische en volledige instapklare 3/4-kamer dubbele bovenwoning van 109 m2, met een heerlijk dakterras en gelegen op het randje van de wijk Blijdorp/Bergpolder. Uitvalswegen richting Amsterdam/ Utrecht, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), het Vroesenpark, diverse scholen, diergaarde Blijdorp, winkels en horecagelegenheden liggen in de directe nabijheid. Tevens is het centrum van Rotterdam binnen 10 minuten te bereiken!

Indeling:
Eigen opgang met trap naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Overloop met toilet en hoge openslaande glazen deuren naar de woonkamer. De L-vormige woonkamer met grijze PVC visgraat vloer is een heerlijke lichte ruimte door de grote raampartijen aan de voorzijde. Ook is er vanuit de woonkamer toegang tot een ruime kast/berging, waar zich ook de meterkast bevindt. Het gedeelte aan de voorzijde van de kamer is ingericht als woongedeelte en loopt over in het eetgedeelte, welke in directe verbinding staat met de open keuken. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals en 4-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar het balkon, gelegen op het zonnige westen. Hier kun je heerlijk genieten van de middag-/begin avondzon.

3e Verdieping:
Ruime overloop met wasruimte, waar zich ook de CV-opstelling bevindt. Vanuit hier zijn alle vertrekken op deze verdieping te bereiken. De master bedroom is gelegen aan de voorzijde en is erg ruim te noemen. Ook hier komen de glas-in-lood terug, wat zorgt voor veel sfeer. Vanuit deze slaapkamer is er een open verbinding naar de prachtige walk-in-closet. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft ook hier openslaande deuren naar het 2e balkon (westen). De nette betegelde badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel.

Dakterras:
Vanuit de overloop op de 3e verdieping is er een vaste trap naar het heerlijke dakterras. Hier kun je op zomerse dagen de gehele dag genieten van de zon terwijl je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Er is voldoende plek voor een groot lounge-set!

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Bouwjaar 1933
-Dubbele bovenwoning
-Actieve V.v.E. met als bijdrage €100,- per maand
-Riant dakterras 24 m2
-2 balkons (westen)
-De gehele woning is voorzien van dubbel glas (alleen het glas-in-lood op de 3e etage is voorzien van een voorzetraam)
-Verwarming middels CV ketel, bouwjaar 2011
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads en dorpsgezicht
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR