Insulindestraat 75A01

3038 JE Rotterdam

Prijs

€ 275.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

59 m2

inhoud

207 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijke 2-kamer bovenwoning van 59 m2, gelegen in de populaire wijk Bergpolder! Dit stijlvolle appartement is perfect voor wie op zoek is naar een gezellige en lichte leefruimte. Middels de grote raampartijen die de kamers overspoelen met zonlicht, voelt dit appartement altijd warm en uitnodigend aan. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, nette keuken, inpandige berging en een slaapkamer met een aangrenzende badkamer. Binnenstedelijke voorzieningen waaronder goed aangeschreven scholen, leuke koffiebarretjes, restaurants, supermarkten en delicatessenwinkels zijn op steenworp afstand. Ook de bruisende Zwaanshals met zijn galerieën, boetiekjes, het dakpark op de hofbogen en de oogstmarkt liggen op loopafstand van de woning. De woning is verder gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A20, A16, A13) en ook het openbaar vervoer ligt binnen handbereik (tram, bus, metro en het Centraal Station).

Indeling:
Gedeelde opgang met trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
Hal/entree met toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is een zeer lichte ruimte door de grote raampartijen aan de voorzijde met uitzicht over de voorgelegen Hofbogen. De kamer heeft een speelse indeling waardoor het op meerdere manieren in te richten is en staat in verbinding met de half open keuken. De woonkamer biedt tevens toegang tot een handige berging met wasmachineaansluiting. De nette keuken beschikt over diverse soorten inbouwapparatuur, zoals een 5-pitsgasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Grenzend aan de slaapkamer bevindt zich een nette badkamer met een ruime douchecabine en een losstaande wastafel met meubel.

Kortom, deze woning biedt niet alleen comfortabele leefruimtes, maar ook een harmonieuze verbinding tussen de verschillende kamers, waardoor het ideaal is voor uw persoonlijke levensstijl. Welkom thuis!

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1933
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 59 m2
-Energielabel E
-Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 100,-
-Verwarming en warm water middels Remeha CV-ketel, bouwjaar 2023
-Veel authentieke jaren ’30 details aanwezig
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR