Zwarte Paardenstraat 86

3012 VL Rotterdam

Prijs

€ 385.000,- k.k.

Bouwjaar

1977

Woonoppervlakte

73 m2

inhoud

259 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijk lichte 3-kamerwoning van 73 m2 gelegen op een toplocatie middenin Rotterdam. Deze fantastische woning beschikt over een ruime woonkamer met een nok van 4 meter wat ervoor zorgt dat deze speelse ruimte optisch extra groot en licht aanvoelt. Er is een open keuken die doorloopt naar de eetkamer, 2 slaapkamers en maar liefst 2 balkons waar heerlijk genoten kan worden met een drankje met uitzicht op de gezelligheid van de stad of aan de andere zijde van de rust van de binnentuin! Dit super leuke appartement is gelegen in een zijstraat van de populaire Witte de Withstraat, een toplocatie dus! O.a. de Coolsingel, metrostation Beurs, de Markthal, de Meent, liggen op steenworp afstand! Deze levendige omgeving staat garant voor hippe winkels, gezellige terrassen/restaurantjes, kunst en cultuur, goed bereikbaar openbaar vervoer. Kortom; heerlijk genieten van het stadse leven en alles binnen handbereik!

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen, berging en het trappenhuis.

3e verdieping:
Hal/entree met toilet, 2 handige inbouwkasten (waarvan 1 met wasmachineaansluiting) en toegang tot diverse vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de vele raampartijen komt hier veel lichtinval binnen. De woonkamer heeft een nok van ca. 4 meter wat, mede door de lichtinval, ervoor zorgt dat de woonkamer extra ruim aanvoelt. Middels openslaande deur is vanaf hier toegang tot het balkon gelegen op het westen. Hier kan de gehele middag en avond heerlijk van de zon genoten worden met uitzicht op de gezelligheid van de stad! Middels de open keuken wordt de eetkamer bereikt. De open keuken beschikt over verschillende apparatuur zoals een 5-pits gasfornuis met oven, dubbele spoelbak, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De eetkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Er is hier genoeg ruimte voor een gezellige zithoek. Middels openslaande deur is er vanaf hier toegang tot het 2e balkon gelegen op het oosten. Hier kan heerlijk met een kop koffie worden genoten van de ochtendzon en de rust van de binnentuin. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde, deze grenst tevens aan de rustige binnentuin. Dit is een ruime en lichte kamer met genoeg ruimte voor een riant bed. De kamer beschikt over een grote kast met veel handige opbergruimte. Naast de masterbedroom bevindt zich de 2e slaapkamer. Ook dit is een fijne lichte kamer die goed kan functioneren als kinderkamer of als homeoffice. De badkamer is te bereiken middels de hal en is grotendeels betegeld. De badkamer beschikt over een inloopdouche met regendouche en wastafel.

Berging:
Op de begane grond bevindt er zich een berging behorende bij het appartement van 8 m2 met veel extra bergruimte.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1977
-Woonoppervlakte ca. 73 m2
-Externe berging op de begane grond ca. 8 m2
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming
-Het appartement is volledig voorzien van dubbelglas
-Actieve V.v.E. met een bijdrage van € 112,55 per maand
-Energielabel C
-Er is een zelfbewoningsplicht (geldt niet voor eerstegraads bloedverwanten)
-MVE-D bepalingen van toepassing
-Gelegen op erfpachtgrond, welke afgekocht is tot 26 maart 2065
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR