Burgemeester Meineszplein 4B

3022 XA Rotterdam

Prijs

€ 595.000,- k.k.

Bouwjaar

1919

Woonoppervlakte

135 m2

inhoud

540 m3

Aantal kamers

6

Aantal Slaapkamers

4

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Dit royale 5-kamerappartement biedt een wereld van licht, ruimte en sfeer! Het betreft een fantastische dubbele bovenwoning van 135m2 gelegen in een levendige buurt, met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde en een riant dakterras. Deze heerlijke woning heeft maar liefst 4 slaapkamers. Alle binnenstedelijke voorzieningen liggen binnen handbereik, waaronder scholen, musea, parken, espresso barretjes, heerlijke restaurants en een overvloed aan winkels en boetiekjes

Indeling

Begane grond:
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een eigen trapopgang, waar de trap zich splitst via een overloop.

1ste verdieping:
De woonverdieping bevat een keuken, eetkamer/woonkamer, een apart toilet en zelfs een handige werkruimte, allemaal bereikbaar vanaf de overloop. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, oven, 5-pitsfgasfornuis, Quooker en afzuigkap. De eetkamer heeft veel natuurlijk licht dankzij grote ramen. Er ligt een massief Eiken vloer in alle vertrekken en er zijn tal van originele details aanwezig zoals ornamenten, paneeldeuren en schouw. Als je wat privacy wilt, kunnen de eetkamer en de woonkamer worden gescheiden door elegante en- suitedeuren. Vanuit de diverse kamers kun je genieten van het uitzicht op een straat met statige panden, omgeven door weelderig groen, wat deze plek echt bijzonder maakt.

2de verdieping:
Eenmaal boven, op de slaapverdieping, kom je op een ruime overloop terecht. Vanuit hier heb je toegang tot drie comfortabele slaapkamers. De badkamer bevindt aan de achterzijde en heeft een inloopdouche en wastafel. Tussen de twee grote slaapkamer bevindt zich een ruime berging. Er is een vaste trap naar het dakterras. Op deze verdieping is een een 2e toilet aanwezig.

Dakterras:
En “last but not least”, het dakterras! Dit royale terras van maar liefst 51m2 biedt ruimte voor een heerlijke loungeset, eettafel en buitenkeuken waar je ’s zomers kunt ontspannen en volop van de zon kunt genieten. Het is de kroon op deze prachtige bovenwoning met uitzicht over de gehele stad.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte 135 m2
– Eigen grond
– Bouwjaar 1919
– De VvE is ad hoc
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– Het appartement is volledig voorzien van dubbelglas met kunststof kozijnen
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen
– Energielabel C

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR