Cleyburchstraat 49B

3039 DC Rotterdam

Prijs

€ 275.000,- k.k.

Bouwjaar

1940

Woonoppervlakte

46 m2

inhoud

147 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Stijlvol onderhouden 2-kamer appartement (46m2) met zonnig balkon gelegen in de zeer geliefde wijk Blijdorp. De woning beschikt over 1 slaapkamer, een ruime woon en eetkamer met open keuken. Niet alleen de woning zelf maar ook de omgeving is erg gezellig, zo ligt de woning op steenworp afstand van het populaire Vroesenpark en zijn er verschillende horeca gelegenheden. Verder zijn er in de directe omgeving diverse delicatessen winkels, supermarkten en openbaar vervoer (metro, bus). Uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam liggen binnen handbereik en daarnaast is het levendige stadscentrum van Rotterdam op 5 fietsminuten van de woning te vinden.

Indeling:
Vanuit de gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen wordt de woning op de 1e verdieping bereikt.

1e Verdieping
Hal met meterkast en toegang tot diverse vertrekken. De woonkamer bevind zich aan de achterzijde van de woning en heeft een hoogwaardige laminaatvloer die doorloopt in de overige vertrekken. De woonkamer heeft genoeg ruimte voor een gezellige zithoek. Aan de voorzijde is de eetkamer te vinden die grenst aan het zonnige balkon gelegen aan de Cleyburchstraat. Ook staat de woonkamer in verbinding met de open keuken die beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. De “master bedroom” bevindt zich aan de achterzijde van de woning, door de raampartijen is het een fijne lichte ruimte. Tegenover de slaapkamer bevindt zich de moderne badkamer die voorzien is van een douchecabine, wastafel met meubel en een inbouwtoilet.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1940
-Gelegen op eigen grond
-Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
-Beschermd stads en dorpsgezicht
-De VVE bijdrage is € 125,- per maand
-Verwarming en warmwater middels cv ketel (bouwjaar 2019)
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR