Van Beuningenstraat 7-2-L

3039 WB Rotterdam

Prijs

€ 425.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

91 m2

inhoud

299 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Licht en ruim 3-kamerappartement van 91 m2 gelegen in het hart van de populaire wijk Blijdorp. Dit gezellige appartement beschikt over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer die van alle gemakken is voorzien. Bovendien zijn er 2 balkons waardoor hier op zonnige dagen altijd een plekje in de zon te vinden is. Alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), het stadscentrum, uitvalswegen wegen richting A’dam en Utrecht, het Vroesenpark en leuke horecagelegenheden zoals Sajoer en het Vroesenpaviljoen liggen op loop- of fietsafstand.

Indeling:
Vanuit de gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen wordt de woning welke gelegen is op de tweede verdieping bereikt.

Begane grond:
Entree/hal met inbouwkast, toilet en toegang tot diverse vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen komt hier veel licht binnen wat zorgt voor een nog ruimtelijker gevoel. In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle schouw met een open haard. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het balkon, dat tevens bereikbaar is via de aparte keuken. Dit balkon is gelegen op het noordoosten waardoor er hier heerlijk van de ochtendzon genoten kan worden. Vanaf het balkon geniet u van een groen uitzicht, door hoge bomen in de straat. Vanuit de woonkamer wordt de eetkamer bereikt die is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is tevens een ruime ruimte met genoeg plek voor een riante eethoek. De keuken is apart gelegen en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Het keukenblad wordt extra verlicht door inbouw spotjes in de bovenste keukenkastjes. Ook de wasmachine aansluiting bevindt zich hier. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, elk met toegang tot het balkon. Deze balkons zijn gelegen op het zonnige zuid-westen waardoor hier de gehele middag en avond van de zon kan worden genoten. De master bedroom is een lichte kamer met genoeg ruimte voor een bed en riante kast. De 2e slaapkamer zou tevens goed kunnen functioneren als home office.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 91 m2
– Eigen grond
– Bouwjaar 1937
– De VvE is actief met een maandelijkse bijdrage van € 227,61 per maand
– Het appartement is voorzien van dubbelglas
– Het appartement beschikt over 2 balkons
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
– In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR