IJsselmondselaan 308

3064 AW Rotterdam

Prijs

€ 295.000,- k.k.

Bouwjaar

1910

Woonoppervlakte

93 m2

inhoud

337 m3

Aantal kamers

5

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Royale 5-kamer eengezinswoning van 93 m2 gelegen in de zeer geliefde wijk Rotterdam-Kralingse Veer! Deze ruime woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer met aansluitend een open keuken, een heerlijk voor- en achtertuin, 3 slaapkamers en een badkamer. De IJsselmondselaan ligt in Kralingse veer, het dorpse karakter kenmerkt de wijk met de Nieuwe Maas. Een ideale plek om te wonen want je zit zo in Rotterdam centrum en in het aangrenzende ‘s-Gavenland is een winkelcentrum met alle nodige voorzieningen. Daarnaast bevindt de woning zich nabij openbaar vervoer (waaronder sinds kort de waterbus) en is er een goede verbinding richting de uitvalswegen A16 en A20. Ook scholen, kinderdagopvang, zijn op korte afstand te vinden. Verder zit er op loopafstand een speeltuin waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Indeling
Eigen entree met voortuin gelegen op het zonnige westen en toegang tot de begane grond.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en toegang tot diverse vertrekken. De eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen komt hier veel lichtinval binnen wat zorgt voor een nog ruimtelijker gevoel. Er is hier genoeg ruimte voor een gezellige eethoek of zithoek. Grenzend aan de eetkamer bevindt zich de keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een oven en koel-/vriescombinatie en staat in verbinding met de woonkamer. Grenzend aan de keuken bevindt zich een berging met veel extra handige opbergruimte. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Er is hier genoeg ruimte voor een riante zithoek. De woonkamer beschikt over openslaande grote deuren die toegang geven tot de tuin en tevens zorgen voor veel lichtinval. Er is hierdoor een mooie doorloop van het binnen naar het buitenleven. De tuin is gelegen op het oosten waardoor hier heerlijk genoten kan worden van de ochtendzon. De tuin van 50 m2 heeft een mooie mix van beplanting en tegels en beschikt over een vrijstaande stenen schuur.

1e verdieping:
Ruime overloop met 2 handige inbouwkasten en toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. Alle 3 de slaapkamers zijn ruim van formaat. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de dakkapel wordt hier veel ruimte gecreƫerd en zorgt dat dit een fijne en lichte ruimte is met genoeg ruimte voor een riant bed en een kast. De overige 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Deze 2 slaapkamers kunnen beide tevens goed functioneren als home office of riante inloopkast. De badkamer is gelegen naast de master bedroom. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douchebad, wastafel en toilet.

Vliering:
Boven in de woning is een vliering van ca. 8 m2 waar veel handige extra opbergruimte is.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 93 m2
– De woning beschikt over een ruime voor- en achter tuin
– Energielabel C
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Gratis parkeren
– Verwarming en warm water middels CV-ketel (bouwjaar 2018)
– Er is achterom een toegangspoort tot de tuin
– De tuin beschikt over een vrijstaande stenen/houten schuur
– De woning beschikt over een vliering van ca. 8 m2 met veel handige opbergruimte
– Gelegen op erfpachtgrond, welke afgekocht is tot 29 juni 2045
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR