Statensingel 92C

3039 LS Rotterdam

Prijs

€ 550.000,- k.k.

Bouwjaar

1938

Woonoppervlakte

118 m2

inhoud

404 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Fantastische lichte 3-kamer dubbele bovenwoning van 118 m2 gelegen aan de geliefde Statensingel. De woning beschikt o.a. over een ruime woon en eetkamer, open keuken, 2 slaapkamers en mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras. Ben je op zoek naar een woning waar je direct kunt intrekken? Plan dan hier een bezichtiging in!
Met het uitzicht over de Statensingel begeef je je in een oase van rust, maar heb je het bruisende stadsleven binnen handbereik. Ook de locatie Blijdorp is uitstekend met uitvalswegen, openbaar vervoer (metrostation Blijdorp), winkels, leuke restaurants en wijnbar, het Vroesenpark en het stadscentrum op loop- of fietsafstand.

Indeling
Vanuit de gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen wordt de woning welke gelegen is op de 2e verdieping bereikt

2e verdieping:
Hal/entree is in verbinding met de gang die toegang geeft tot diverse ruimtes op deze verdieping. De gehele woning is voorzien van een prachtige eiken vloer (met uitzondering van de keuken) wat zorgt voor een mooie eenheid. De woonkamer is een ruime kamer vol van licht door de vele raampartijen. De kamer is ingedeeld in een woon en eetgedeelte. In de woonkamer is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek. Er is hier veel extra opbergruimte aanwezig door de handige inbouwkasten. Het eetgedeelte is tevens ruim te noemen en staat in verbinden met de moderne open keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits elektrische kookplaat met afzuigkap, combi stoomoven, vaatwasser en Quooker. Vanuit de keuken stap je zo het balkon op vanwaar je uitzicht hebt op de prachtige Statensingel. Middels de hal is er toegang tot de 1e slaapkamer. Deze heerlijke ruime kamer beschikt over genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed en een homeoffice. Tevens is de kamer voorzien van een handige inbouwkast. Ook is er middels de hal nog toegang tot een ruime berging en het toilet die recent gerenoveerd is.

3e verdieping:
Ruime overloop met toilet, berging met aansluiting voor de wasmachine (plaats voor een droger) en toegang tot de slaapkamer en de badkamer. Ook hier bevindt de prachtige eiken vloer zich over de gehele verdieping. De slaapkamer is ruim van formaat en voorzien van grote raampartijen, hierdoor is het een fijne en lichte kamer. Er is hier genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed en een riante kast. Ook de badkamer is ruim van formaat. In de badkamer zijn recent alle meubels vervangen. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafel met meubel en verwarmde spiegel. Vanuit de badkamer is er toegang tot het balkon met uitzicht over de Statensingel.

Berging:
Er is een ruime berging van 13 m2 aanwezig in de onderbouw.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1938
-Gelegen op eigen grond
-Er is toestemming van de VvE voor het aanleggen van een dakterras
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 168,73
-Er is een berging van 13 m2 aanwezig in de onderbouw
-De woning is voorzien van dubbel glas
-De keuken, toiletten en meubels in de badkamer zijn recent gerenoveerd
-De gehele verdieping is voorzien van een prachtige eiken vloer (met uitzondering van de keuken)
-Verwarming en warm water middels een CV-ketel, bouwjaar 2008
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms -en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR