Van der Meydestraat 14-01

3039 TH Rotterdam

Prijs

€ 320.000,- k.k.

Bouwjaar

1932

Woonoppervlakte

59 m2

inhoud

222 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Fantastisch 4-kamerappartement met balkon, gelegen in de geliefde Van der Meydestraat! De woning beschikt over 3 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een heerlijk balkon gelegen op het zuiden.
Daarnaast bevindt zich het bruisende Vroesenpark vlakbij, en het centrum is binnen enkele minuten bereikbaar. Hier kunt u genieten van de groene omgeving en toch snel toegang hebben tot het stadsleven. Albert Heijn, diverse delicatessenwinkels (zoals Kaaspaleis en Winkelman), openbaar vervoer (inclusief metrostation Blijdorp) en snelwegen naar Amsterdam en Utrecht zijn allemaal in de directe omgeving beschikbaar. Met de fiets bereikt u het stadscentrum binnen slechts 5 minuten.

Indeling:
Afgesloten trapopgang met toegang naar de eerste verdieping.

1e Verdieping:
Hal met toilet en toegang tot diverse vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze sfeervolle kamer is nog voorzien van een karakteristieke schouw. Er is hier genoeg ruimte voor een zit- en eethoek. De open keuken grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vries combinatie. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden waardoor hier in de zomer de gehele middag heerlijk van de zon genoten kan worden. De master bedroom is grenzend aan de woonkamer en te bereiken via de prachtige schuifdeuren die nog voorzien zijn van het authentieke glas-in-lood. Deze ruime kamer kan functioneren als master bedroom maar zou ook goed gebruikt kunnen worden om de woonkamer te verruimen. Door de vele raampartijen is dit een fijne en lichte kamer die tevens voorzien is van een authentieke schouw. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, ook dit is een fijne lichte kamer die goed kan functioneren als slaapkamer of als home office. De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en ook deze kamer kan multifunctioneel gebruikt worden voor zowel een slaapkamer, home office of inloopkast. Middels de hal wordt de badkamer bereikt. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche, wastafel met meubel en ook de wasmachine aansluiting bevindt zich hier.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1932
-Gelegen op eigen grond
-Er is de mogelijkheid om de woning gemeubileerd over te nemen
-Actieve VvE, bijdrage € 190,- per maand
-Heerlijk balkon gelegen op het zuiden
-Verwarming en warmwater middels CV-ketel
-De achterzijde is volledig voorzien van dubbel glas
-De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads en dorpsgezicht
-Rijksmonument
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
In overleg.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR