Volmarijnstraat 111B

3021 XM Rotterdam

Prijs

€ 450.000,- k.k.

Bouwjaar

1897

Woonoppervlakte

84 m2

inhoud

320 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Fantastische en instapklare 3-kamer bovenwoning van 84 m2, gelegen in het hippe Rotterdam-West! Dit mooie appartement beschikt o.a. over een lichte woonkamer, een moderne open keuken, 2 balkons en 2 ruime slaapkamers. De Volmarijnstraat loopt parallel aan de Nieuwe Binnenweg waar zowel winkels als horeca in overvloed aanwezig zijn en komt uit op de Heemraadssingel, een van Rotterdam’s mooiste singels. Goede bereikbaarheid met o.a. metrostation Coolhaven op 2 minuten loopafstand en het Centraal Station en centrum op 5 minuten fietsafstand. Alles is binnen handbereik!

Indeling:
Afgesloten gedeelde opgang met trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Bij binnenkomst betreed je direct de heerlijk ruime woonkamer met een licht houten vloer. Indien gewenst is het nog mogelijk de trap af te sluiten middels de custom made schuifdeur. Er treedt in de woonkamer een prachtige lichtinval binnen door de grote raampartijen aan de voorzijde. Mede door de werkende houtkachel is het een zeer sfeervolle ruimte. Ook de trap in de woonkamer naar de 3e verdieping is een echte eyecatcher! Vanuit de woonkamer heb je een directe verbinding met de open keuken, waardoor je tijdens het koken altijd contact kunt blijven houden met je gezelschap. De moderne keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Ook is er nog een vaste kast voor extra opbergruimte. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken (noorden), waar voldoende plek is voor een gezellig zithoek.

3e verdieping:
Royale overloop met toilet, CV-opstelling en toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer. De master bedroom is gelegen aan de voorzijde en is een heerlijk lichte en ruime kamer. De schuine daken en balkenstructuur geven de gehele verdieping een authentieke sfeer. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en beschikt over prachtige custom made inbouwkasten. Vanuit deze kamer bereik je het 2e balkon (noorden). Ook deze is ruim te noemen en biedt de mogelijkheid om heerlijk van de ochtend-/begin middagzon te genieten! De strakke badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel met meubel en een wasmachine- en drogeraansluiting.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1897
-Woonoppervlak ca. 84 m2
-Energielabel B
-Eigen grond
-2 balkons (noorden)
-Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2017
-Het appartement is voorzien van dubbel glas (woonetage juli 2023 kozijnen en glas geheel vernieuwd (HR++))
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 44,27
-Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en funderingsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR