Bergselaan 52B 01

3037 CB Rotterdam

Prijs

€ 395.000,- k.k.

Bouwjaar

1936

Woonoppervlakte

85 m2

inhoud

296 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Royale dubbele bovenwoning van 85m2 met open keuken, 3 balkons en dakterras gelegen aan de karakteristieke Bergselaan met vrij uitzicht! Het appartement kenmerkt zich door veel lichtinval en is een leuke combinatie van authentieke details en modern comfort. Het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station, station Noord en de Randstad Rail) en het vele groen (Vroesenpark, Bergse Plassen, Rotte, etc.) dat de noordzijde van de stad te bieden heeft liggen in de directe omgeving. De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn daarnaast zeer goed bereikbaar en liggen op een steenworp afstand.

Begane grond:
Entree met trap naar de woonetage.

1e Verdieping:
Hal/entree met toilet, ruime bergkast en toegang tot de diverse vertrekken. De ruime woonkamer is opgedeeld in een woon en eetgedeelte, beide ruimtes zijn voorzien van een balkon! Het woongedeelte bevind zich aan de achterzijde van de woning en is dan ook een gezellige ruimte waar je tot rust kan komen, in de kamer bevindt zich een schouw die een klassieke sfeer creëert. Als je wat privacy wilt, kunnen de eetkamer en de woonkamer worden gescheiden door elegante en- suitedeuren voorzien van glas in lood! Aan de eetkamer grenst de moderne open keuken (in 2020 gerenoveerd) die voorzien is van een hoge bar met krukken. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een oven, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Er zijn nog verschillende inbouwkasten in de woon- en eetkamer te vinden die erg functioneel zijn!

Halve 3e Verdieping:
De overloop is voorzien van twee kasten waarvan een met een was/droger aansluiting, verder geeft de overloop toegang tot het dakterras middels vaste trap en de 2 slaapkamers. De 1ste slaapkamer is een royale ruimte en dan ook de “master bedroom” van de woning. Vanuit de kamer heb je toegang tot de gerenoveerde badkamer die beschikt over een inloopdouche, toilet, en een wastafelmeubel. De andere kamer is ideaal te gebruiken als werk/slaapkamer en geeft toegang tot een balkon gelegen op het oosten.

Dakterras:
Een heerlijk terras waar je tot rust kan komen en gedurende de dag kan genieten van de zon!

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Veel authentieke details zoals glas in lood, paneeldeuren diverse schouwen
-Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 115,-
-Verwarming en warm water middels cv-combi ketel (2022)
-Gehele woning voorzien van dubbel glas (2021)
-Het dak is in 2021 vernieuwd
-Bouwjaar 1936

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR