Noorderhavenkade 39C

3039 RE Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

1935

Woonoppervlakte

55 m2

inhoud

186 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijke 2-kamerwoning met tuin gelegen in de populaire wijk Blijdorp! Het appartement beschikt over een ruime woonkamer waarvandaan toegang is tot de tuin gelegen op het zonnige zuid-westen, een ruime slaapkamer, badkamer en apart gelegen keuken. Aan de voorzijde van de woning kijk je zo naar het park dat over de gehele Noorderhavenkade loopt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Alle dagelijkse voorzieningen liggen om de hoek en ook Uitvalswegen (A13/A20), openbaar vervoer (metrostation Blijdorp) en het stadscentrum (fietsafstand 10 min.) liggen in de directe nabijheid.

Indeling:
Karakteristieke eigen entree.

Begane grond:
Hal/entree met toegang tot diverse vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de vele raampartijen komt hier veel lichtinval naar binnen wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Er is genoeg ruimte voor een zit- en eethoek en er bevindt zich hier nog een sfeervolle schouw. Middels een openslaande deur is er toegang tot het heerlijke terras en de lager gelegen tuin, welke ligt op het zonnige zuid-westen! Hier kan op zonnige dagen de gehele middag van het buitenleven genoten worden. De tuin is goed onderhouden en beschikt over een schuur met veel handige opbergruimte. Vanuit de tuin is er tevens toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, oven en nieuwe vaatwasser. Grenzend aan de keuken bevindt zich nog een inbouwkast met extra opbergruimte en er is hier nog genoeg ruimte voor de koelkast. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en wordt door middel van de authentieke schuifdeuren, voorzien van glas-in-lood, gescheiden van de woonkamer. De schuifdeuren worden aan beide zijde omringt door inbouwkasten met veel extra opbergmogelijkheid. In de slaapkamer is genoeg ruimte voor een riant 2-persoonsbed. Middels de hal wordt de badkamer bereikt. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel met meubel en een toilet.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 55 m2
– Bouwjaar 1935
– Eigen grond
– Energielabel D
– Het appartement heeft een tuin gelegen op het zonnige zuid-westen
– Verwarming en warm water middels cv ketel (2015)
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– Actieve V.v.E., met een maandelijkse bijdrage van € 40,- per maand
– Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
– In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR