Burgemeester Meineszlaan 59B

3022 BC Rotterdam

Prijs

€ 650.000,- k.k.

Bouwjaar

1916

Woonoppervlakte

149 m2

inhoud

575 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Ruime 4-kamer dubbele benedenwoning van 149m2 met riante tuin van maar liefst 86 m2. Deze woning beschikt nog over prachtige authentieke details. Er is een ruime woon- en eetkamer, apart gelegen keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. De Burgemeester Meineszlaan is een bijzonder mooie en brede straat midden in de stad. Statige panden worden omgeven door veel groen, dit maakt de straat erg bijzonder. Binnenstedelijke voorzieningen waaronder scholen, leuke espresso barretjes, restaurants en veel winkels en boetiekjes zijn op steenworp afstand. Uitvalswegen (A13/A20) zijn goed te bereiken en het openbaar vervoer (tram/bus) zijn op loopafstand.

Indeling
Karakteristieke eigen ingang.

Begane grond:
Aparte hal, via authentieke glas in lood tussendeur naar de gang met toilet, kast met wasmachine aansluiting en grote voorraadkast en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De doorzonwoonkamer beschikt over een sfeervolle open haard. Door de grote openslaande deuren/raampartijen die nog over het authentieke glas-in-lood beschikken is hier veel lichtinval wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een prettige sfeer. Ook geven de openslaande deuren toegang tot de tuin die voorzien is van een veranda. Middels een trap wordt vanuit de veranda de achtertuin bereikt. De riante achtertuin is gelegen op het noordoosten. Hier kan heerlijk van het buitenleven genoten worden! Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de eetkamer. Er is hier genoeg ruimte voor een riante tafel waar je met een groot gezelschap kan genieten. De keuken is apart gelegen naast de woonkamer en geeft tevens toegang tot de tuin. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en een oven. Middels vaste trap is er toegang tot de 1ste verdieping.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Alle ramen hier zijn voorzien van het prachtige glas-in-lood. Deze verdieping beschikt over 3 kamers waarvan 2 slaapkamers, de 3e slaapkamer wordt momenteel gebruikt als homeoffice. De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Dit is een heerlijke lichte kamer met genoeg ruimte voor een riant 2-persoons bed. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is dan ook de “master bedroom”. Ook dit is een ruime en lichte kamer. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich een handige ruimte met veel plek om spullen op te bergen. De 3e kamer die momenteel als kantoor wordt gebruikt bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning. Deze kan ook goed functioneren als bijvoorbeeld kinderkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een wastafel met meubel, inloopdouche, een ligbad en toilet.

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Energielabel C
-Ruime tuin van 86 m2
-Gelegen “om de hoek” bij Heemraadssingel
-Op loopafstand van het Centraal Station (ca. 10 minuten)
-Ideale ligging t.o.v. uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam
-Rustige en zeer kindvriendelijke straat (brede stoepen aan voorzijde)
-Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2018
-V.v.E. is adhoc
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR