Van Cittersstraat 100

3022 LM Rotterdam

Prijs

€ 325.000,- k.k.

Bouwjaar

2006

Woonoppervlakte

81 m2

inhoud

284 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Prachtige 3-kamer bovenwoning van 81 m2 gelegen in de geliefde wijk het Nieuwe Westen! De woning is voorzien van een royale leefruimte met een open keuken, 2 slaapkamer en een parkeerplaats. De woning is gelegen aan een mooie straat met prachtige bomen nabij het centrum van Rotterdam. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels, eet- en koffietentjes en een recreatie- en speelgebied met o.a. een atletiekbaan, honkbalstadion, basketbalveld en tuindorp. Ook de ingang van Diergaarde Blijdorp en een sportcentrum met zwembad zijn te voet te bereiken. Verder zijn bus- en tramhaltes nabij en is het Centraal Station op 5 min fietsen bereikbaar.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau, postbussen, lift en trapopgang naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Vanuit de hal/entree met meterkast en toilet heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer beschikt over genoeg ruimte voor een ruime eet/woonkamer. Doordat de gehele zijde voorzien is van raampartijen is het een lichte kamer.
De moderne open keuken grenst aan de woon/eet kamer. Het keukenblok heeft genoeg kast ruimte en is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Er is een 5-pitsgasfornuis met koelkast, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot de hal die in verbinding staat met de 2 slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn van ruim formaat en hebben veel lichtinval door de grote raampartijen, dit creëert een gezellige sfeer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en een was/droger aansluiting.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2006;
-Het appartement is gelegen op eigen grond;
-Woonoppervlak 81 m2
-Actieve VvE met een maandbijdrage van € 169,20 per maand
-Verwarming en warm water middels cv ketel
-Eigen parkeerplaats in garage + externe berging
-In de koopakte zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms-, niet bewoond- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR