Claes de Vrieselaan 165

3021 JL Rotterdam

Prijs

€ 425.000,- k.k.

Bouwjaar

1997

Woonoppervlakte

73 m2

inhoud

228 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Gezellige en instapklare 3-kamer bovenwoning van 73 m2 gelegen op de hoek van de Claes de Vrieslaan/Hondiusstraat. Het appartement beschikt o.a. over 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers, een moderne keuken en een ruim balkon gelegen op het zonnige zuiden! De Claes de Vrieselaan ligt in een bruisende omgeving, met veel jonge gezinnen, kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs in de buurt. Bovendien zit de buurt vol met goede restaurants, knusse koffietentjes en hippe winkels. Om de hoek ligt de prachtige, groene Heemraadssingel. Op loopafstand tevens Little C (Coolhavenpark), Het Park (Euromast), Museumpark met Boymans van Beuningen en het Depot. De uitvalswegen (A13/A20) zijn op 10 autominuten afstand, en lopend of met de fiets zijn de binnenstad en Centraal Station goed en snel bereikbaar.

Indeling
Vanuit de gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en lift wordt de woning bereikt, welke gelegen is op de 3e (bovenste) etage.

3e verdieping:
Ruime hal/entree met een praktische berging voor de garderobe, aansluiting voor de wasmachine en condensdroger, separaat toilet en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De doorzonwoonkamer is op het zuiden gericht en heeft een heerlijk balkon met uitzicht op de Euromast, waar je een groot deel van de dag van de zon kunt genieten. Het balkon is toegankelijk via de schuifpui en voorzien van een elektrisch zonnescherm. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een woon- als eetgedeelte. Het eetgedeelte staat in directe verbinding met de open keuken. Deze moderne keuken is voorzien van alle gemakken zoals een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je een leuk uitzicht op de groene Hondiusstraat. De master bedroom is te bereiken via de hal en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Dit is een ruime, lichte kamer met voldoende plaats voor een riant tweepersoonsbed. De slaapkamer is uitgerust met een airco-installatie en een elektrische zonwering. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kan ook uitstekend dienst doen als home-office. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een wastafel met meubel, inloopdouche en een handdoekradiator.

Berging:
Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw van ca. 5m2.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1997
-Woonoppervlakte 73 m2
-Heerlijk balkon gelegen op het zuiden
-Verwarming middels HR-ketel, bouwjaar 2020
-Energielabel B
-De V.v.E. is actief met een maandelijkse bijdrage van € 146,99
-De pot van de VVE is goed gevuld ca. € 10.000,- per appartement
-Het appartement is gelegen op erfpachtgrond die is afgekocht tot 20-02-2046
-In de koopakte zal er een ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR