Vredenoordlaan 64A

3061 RP Rotterdam

Prijs

€ 450.000,- k.k.

Bouwjaar

1954

Woonoppervlakte

80 m2

inhoud

278 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Fantastische 4-kamer benedenwoning met tuin op het zuiden, gelegen in de mooie wijk Kralingen! Het appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, woonkeuken, tuin op het zuiden en 2 slaapkamers. Door de centrale ligging zijn alle voorzieningen in de directe omgeving. Zowel uitvalswegen, het Kralingse bos, het stadscentrum, winkels, de Erasmus Universiteit en het openbaar vervoer liggen op loop- of fietsafstand.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau en toegang tot de onder het complex gelegen bergingen en de woning op de bel-etage.

Begane grond:
Ruime hal/entree met kast en wasmachineaansluiting en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De ruime woonkamer is opgedeeld in een woon- en eetgedeelte. Het woongedeelte ligt aan de achterzijde en grenst aan het terras en biedt uitzicht over de tuin. Zowel de woonkamer als de eetkamer beschikt over een inbouwkast, erg handig voor extra opbergruimte. Beide ruimtes zijn van elkaar te scheiden door de schuifdeur. Doordat deze uit glas bestaat voelen de kamers nog steeds ruimtelijk aan. De riante woonkeuken ligt aan de achterzijde en biedt tevens toegang tot het terras. Door de grootte is er voldoende plek om ook hier nog een eettafel te plaatsen. De moderne keuken is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Het terras (met kast en CV-opstelling) is gelegen op het zonnige zuiden. Via een kleine trap is er toegang tot de lager gelegen tuin met een achterom. Door het groen aan de achterzijde voelt het als een oase van rust. De moderne badkamer is te bereiken vanuit de hal en heeft een douchecabine, toilet en wastafel met meubel.

Souterrain:
Vanuit de eetkamer is er een interne trap naar het souterrain. Met een stahoogte van van ruim 2 meter hoog is dit een fijne kamer. Ook zijn 3 inbouwkasten, waardoor er voldoende opbergruimte is.

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 80 m2
-Externe berging aanwezig
-Verwarming en warm water middels CV-ketel (2007)
-Achtertuin met achterom, gelegen op het zuiden
-Energielabel C
-6 zonnepanelen aanwezig
-Uitstekend functionerende Vereniging van Eigenaren, de maandelijkse bijdrage is € 158,60
-De V.v.E. heeft een gemeenschappelijke tuin, aansluitend aan de eigen tuin
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR