Walenburgerweg 92B 03

3033 AH Rotterdam

Prijs

€ 450.000,- k.k.

Bouwjaar

1934

Woonoppervlakte

92 m2

inhoud

302 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Ruime 4-kamer bovenwoning van 92 m2, gelegen in de geliefde Provenierswijk! Het appartement beschikt o.a. een ruime woonkamer, moderne keuken, een balkon op het zuid-oosten en 3 slaapkamers! Middels een korte wandeling langs de prachtige Spoorsingel met haar karakteristieke gevels bereik je het Centraal Station. Ook het stadscentrum van Rotterdam is op enkele minuten loopafstand gelegen. De woning ligt tevens in de directe nabijheid van supermarkten, leuke horecagelegenheden maar ook de uitvalswegen (A13/A20) zijn gemakkelijk te bereiken.

Indeling
Karakteristieke gedeelde opgang met trap naar de 3e verdieping.

3e verdieping:
Ruime hal/entree met toilet, meterkast en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is een fijne en lichte ruimte door de grote raampartijen aan de voorzijde. Door de L-vormige indeling is er een mooie optische scheiding tussen het woon-/ en eetgedeelte. De eetkamer staat in directe verbinding met de moderne open keuken welke beschikt over diverse soorten inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser (A-merk Smeg). De keuken biedt middels openslaande deuren toegang tot het balkon, waar je heerlijk van de zon en het vrije uitzicht kunt genieten. Ook is er door de openslaande deuren een mooie verbinding tussen het binnen- en buitenleven te creëren. Op deze verdieping is de 1e slaapkamer gelegen, welke ook ideaal als werkkamer is te gebruiken.

4e verdieping:
Door middel van een interne trap is de overloop op de halve 4e verdieping bereikbaar. Hier zijn er nog 2 slaapkamers. De kleinere slaapkamer beschikt over een wasbak. Beide kamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit de master bedroom is er toegang tot de volledig vernieuwde badkamer, voorzien van een inloopdouche, handdoekradiator en wastafel met meubel. Door de strakke afwerking en materiaalkeuze heeft het een luxe uitstraling. Ook treedt er een mooie lichtinval binnen door het dakraam boven de douche. Op de overloop is er tevens nog een ruimte met de wasmachineaansluiting, CV-opstelling (2024) en is er een slimme thermostaat.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1934
-Oppervlakte: 92 m2
-Gelegen op eigen grond
-Energielabel C
-Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van € 93,36
-Warm water en verwarming door middel van een CV-ketel (bouwjaar 2024)
-Volledig voorzien van dubbel glas (HR ++)
-Gezien het bouwjaar zal er in de koopovereenkomst een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR