Annastraat 9A

3062 KA Rotterdam

Prijs

€ 375.000,- k.k.

Bouwjaar

1905

Woonoppervlakte

79 m2

inhoud

308 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Sfeervolle dubbele benedenwoning van 79 m2 gelegen in een rustige straat met veel groen in de geliefde buurt Kralingen. Deze unieke woning is voorzien van een ruime woonkamer met een met een mooie houten vloer, open keuken, ruimte voor een home office, slaapkamer en recent gerenoveerde badkamer. De Annastraat bevindt zich in het hart van Kralingen, algemeen beschouwd als een van de meest aantrekkelijke wijken van Rotterdam. Deze buurt is zeer gewild bij jonge stellen en gezinnen vanwege haar levendige karakter. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: van gezellige koffietentjes en uitstekende restaurants tot trendy winkels en hoog aangeschreven scholen en kinderopvang. De woning ligt op loopafstand van het Kralingse Bos, het grootste stadspark van Rotterdam, en de Kralingse Plas. Daarnaast is de Annastraat slechts enkele minuten per auto of fiets verwijderd van de Erasmus Universiteit. De locatie is ideaal: binnen vijf minuten bereikt u de ring van Rotterdam en binnen tien minuten het stadscentrum.

Indeling
Woning te bereiken middels eigen entree en kleine interne trap naar de begane grond.

Begane grond:
Hal/entree met toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met voldoende plek voor zowel een woon- als eetgedeelte. Dankzij de grote raampartijen gelegen op het zuiden komt er veel natuurlijk licht naar binnen, wat een aangename en heldere sfeer creëert. De originele details en de speelse indeling maken dit tot een zeer sfeervol appartement! De open keuken, grenzend aan de woonkamer is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Deze omvatten een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Dankzij de doordachte indeling is het eenvoudig om te koken en te dineren terwijl u in contact blijft met uw gezelschap.

Souterrain:
Ruime hal met ruimte voor een home-office met uitzicht over de gezellige straat aan de voorzijde, toilet en toegang tot de slaapkamer. De riante slaapkamer beschikt over meer dan genoeg ruimte voor een royaal 2-persoonsbed en een opbergkast. Grenzend aan de slaapkamer bevind zich de moderne en gerenoveerde badkamer (2023) die voorzien is van een ligbad, wastafel met meubel en een inloopdouche. Vanuit de hal is de berging te bereiken die beschikt over een wasmachine/droger aansluiting en welke erg handig is voor veel extra opbergruimte!

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 79 m2
-Authentieke benedenwoning
-Badkamer gerenoveerd in 2023
-Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stads-/dorpsgezicht
-Verwarming en warm water middels CV-ketel, bouwjaar 2019
-De VVE is actief, de bijdrage is € 70,- per maand
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR