Graaf Florisstraat 79

3021 CC Rotterdam

Prijs

€ 625.000,- k.k.

Bouwjaar

1921

Woonoppervlakte

115 m2

inhoud

444 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Authentieke 4-kamer dubbele bovenwoning (115 m2), met groot dakterras (23 m2) en optionele garagebox (18 m2), gelegen aan de boomrijke en statige Graaf Florisstraat. De ruime woning ligt aan de geliefde en zeer groene laan Graaf Florisstraat, nabij het centrum van Rotterdam, met alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Diverse parken (Vroesenpark, Heemraadssingel), horecagelegenheden (o.a. cafe Steijn, UEB, Rijke & de Wit), Centraal Station, winkels en Diergaarde Blijdorp bevinden zich allen op wandel- of fietsafstand.

Indeling
Karakteristieke entree met eigen trapopgang naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Ruime hal met een toiletruimte en een garderobe. De woonkamer biedt een charmante voorkamer, gevolgd door een tussenruimte met openslaande deuren naar een Frans balkon en een open keuken aan de achterzijde. De kamer wordt gekenmerkt door een originele schouw, veel glas-in-looddetails en sierlijke ornamenten. Het balkon, gelegen op het westen, zorgt ervoor dat u vanaf de middag kunt genieten van zonlicht door de deuren open te zetten. De achterkamer, ingericht als woonkeuken, beschikt over een stevig keukenblok met een robuuste uitstraling. De keuken bevat veel opbergruimte en diverse apparaten zoals een 5-pits gasfornuis met oven, koel/vriescombinatie, vaatwasser en magnetron.

3e Verdieping:
Overloop met 2 slaapkamers, badkamer, ruime berging met was-/droger aansluiting. Deze verdieping beschikt over een ruime en comfortabele slaapkamer aan de voorzijde, voorzien van een originele schouw en een fraaie en sfeervolle erker/toren dankzij de hoekligging. Aan de achterzijde vindt u de tweede slaapkamer met een handige inbouwkast. Tussen de twee slaapkamers ligt een extra ruimte met aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is uitgerust met een douche en een vaste wastafel, en is afgewerkt met beton ciré. Via een vaste trap heeft u toegang tot het dakterras, dat volledig is voorzien van houten vlonders. Het dakterras biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam en geniet de hele dag van de zon op mooie dagen.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1921
-Gebruiksoppervlakte wonen 115 m2, dakterras
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-Orginele authentieke details, zoals ornamenten, glas-in-lood en schouwen
-Verwarming en warm water middels CV-ketel (2020)
-Actieve buurtvereniging (www.graafflorisstraat.nl)
-Geheel voorzien van dubbel glas
-V.v.E. is AdHoc
-Additioneel is er een garage te koop (ca.18 m2) voor € 75.000,-
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR