Argonautenweg 11K

3054 RP Rotterdam

Prijs

€ 1.195.000,- k.k.

Bouwjaar

2007

Woonoppervlakte

148 m2

inhoud

500 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Royaal 4-kamer appartement (148 m2) in de luxe woontoren “Bergsteyn” in de populaire wijk Hillegersberg. Deze riante woning beschikt over een ruime woon-/eetkamer, open keuken, 2 balkons, 3 slaapkamers, luxe badkamer, een kelderberging en 2 parkeerplaatsen.

Ligging
Het appartement is gelegen op loopafstand van de Bergse Dorpsstraat met een ruime keuze aan winkels (Albert Heijn desgewenst via de garage) en gezellige horeca. Dit centrum van Hillegersberg is met tram en bus uitstekend bereikbaar. Verder zijn er ruime mogelijkheden voor ontspanning rond de nabijgelegen Bergse Voorplas en in het Argonautenpark.

Indeling
Een bellentableau biedt toegang tot een afgesloten centrale hal met dubbele lift. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping.

4e verdieping:
Ruime hal/entree met toilet en toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer is opgedeeld in een woon- en eetgedeelte. Dankzij een hoekligging met veel raampartijen is er een ruime lichtinval. Dit creëert een fijne en luxe sfeer. De hal en de woonkamer zijn voorzien van een prachtige parketvloer met visgraatmotief. De woonkamer is voorzien van airconditioning. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een combi-oven en een traditionele oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Naast de keuken bevindt zich de inpandige berging met wasmachineaansluiting, CV-opstelling, WTW-systeem en veel opbergruimte. Vanuit zowel de woon- als eetkamer is het inpandige terras te bereiken, waarvan een deur voorzien is van een uitschuifbare hordeur.
Het terras is aan de buitenkant voorzien van inschuifbare beglazing waardoor het terras ook bij koeler weer te gebruiken is. Door de ligging op het westen en de hoekligging beschikt het terras voor een groot gedeelte van de dag over zonlicht. Vanuit de hal is een van de 3 slaapkamers te bereiken. Dit is een heerlijk ruime kamer voor een 2-persoonsbed en een kledingkast.
De andere 2 slaapkamers en badkamer zijn gelegen aan de hoekzijde van de woning. De eerste kamer is een royale kamer met veel lichtinval door het extra zijraam. Deze kamer heeft een fantastisch vrij uitzicht en via de schuifdeuren is er toegang tot het royale balkon. De 3e slaapkamer is eveneens ruim van formaat en beschikt ook over een schuifpui voorzien van een hordeur naar het balkon. Het balkon van maar liefst 7 meter lang biedt voldoende plek voor een extra zithoek, vanwaaruit je vrij over de wijk en het groen uitkijkt. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, een dubbele wastafel en designradiator. In de hal naast de voordeur is, naast de meterkast, ook nog een afsluitbare kast.

Parkeerplaatsen en berging
Bij het appartement hoort een berging van ca. 6m2. In de parkeergarage bevinden zich de 2 parkeerplaatsen, middels een elektrisch bedienbaar hek, afgesloten van de openbare parkeerplaatsen. Beide parkeerplaatsen zijn bij de koopsom inbegrepen.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 148 m2
-Eigen grond
-Bouwjaar 2007
-Liftinstallatie aanwezig
-Beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen
-Airconditioning aanwezig
-Afgesloten fietsenstalling op begane grond voor de bewoners
-Verwarming en warm water middels CV-ketel
-Gelegen in rustig en luxe complex
-De VvE is actief met een maandelijkse bijdrage van €421,12 per maand
-Het volledige appartement is voorzien van dubbel glas

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR