Doezastraat 27B

3039 ZC Rotterdam

Prijs

€ 475.000,- k.k.

Bouwjaar

1937

Woonoppervlakte

95 m2

inhoud

322 m3

Aantal kamers

3

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Gezellige instapklare 3-kamer bovenwoning van 95 m2 gelegen in de geliefde wijk Blijdorp. De woning is voorzien van een ruime woon-/eetkamer , 2 slaapkamers, een moderne badkamer en 2 balkons. Het appartement is gelegen in een van de leukste straatjes van de omgeving en ligt in de directe omgeving van de Statensingel. Uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam liggen op 5 minuten, het Centraal Station en het stadscentrum zijn op loopafstand. Er zijn diverse supermarkten in de omgeving en leuke horecagelegenheden.

1e verdieping:
Hal/entree met toegang tot alle ruimtes gelegen op deze verdieping. Er is een riante woonkamer aan de voorzijde van de woning welke overloopt in de eetkamer die aan de achterzijde van de woning gelegen is. Dankzij de grote raampartijen aan beide zijden, wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een warme en gezellige sfeer. Vanuit de eetkamer is het mogelijk om middels de 2 openslaande deuren het royale balkon te betreden die gelegen is op het noorden. Hierdoor kun je een prachtige verbinding tussen het binnen- en buitenleven creëren. Vanuit de hal is de royale keuken te bereiken die gelegen is aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Ook vanuit de keuken bereik je het balkon. De moderne badkamer is achter de keuken gelegen en is voorzien van een douchecabine, toilet en een wastafel met meubel.

3e verdieping:
Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers. Deze ruime slaapkamer biedt voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en beschikt over een fijne lichtinval. Daarnaast heeft de kamer directe toegang tot het balkon, perfect om te genieten van het buitenleven op zomerse dagen met een mooi uitzicht. De 2e kamer die momenteel wordt gebruikt als werkkamer, biedt een rustige werkplek maar kan ook gebruikt worden als extra slaapkamer. Ook vanuit deze kamer is er toegang tot het ruime balkon gelegen op het zonnige zuiden.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1937
-De VVE is actief, de bijdrage is € 125,- per maand
-Voorzien van 2 balkon’s
-Voorzien van grotendeels dubbel glas
-Energielabel C
-Eind 2022 is de badkamer gerenoveerd
-Verwarming en warm water door middel van CV-ketel, bouwjaar 2024
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdoms- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR