Bergselaan 95A

3037 BC Rotterdam

Prijs

€ 625.000,- k.k.

Bouwjaar

1913

Woonoppervlakte

119 m2

inhoud

444 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

2

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Royale authentieke 4-kamer dubbele bovenwoning van 119 m2 met riant dakterras (50 m2), gelegen aan de karakteristieke Bergselaan in de groene wijk het Liskwartier. Deze prachtige woning is voorzien van een woon-/eetkamer, 2 ruime slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, 3 balkon’s, en een royaal dakterras. Het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station, station Noord en de Randstad Rail) en het vele groen (Vroesenpark, Bergse Plassen, Rotte, etc.) dat de noordzijde van de stad te bieden heeft liggen in de directe omgeving. De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn daarnaast zeer goed bereikbaar en liggen op een steenworp afstand.

Indeling:
Karakteristieke entree met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Ruime overloop met toilet en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Wat je direct zal opvallen zijn de tal van authentieke details, welke de ruimtes zeer sfeervol maken. De woonkamer (met meterkast) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over prachtige ornamenten, glas-in-lood, de originele schouw en openslaande deuren naar het 1e balkon (zuidoosten). Door de deuren volledig open te zetten creëer je een mooie verbinding tussen het buiten- en binnenleven en kijk je uit over het groen aan de straatzijde. Vanuit de woonkamer bereik je de tussenkamer, welke bijvoorbeeld zeer geschikt is als home-office. Deze ruimte is middels een schuifdeur af te sluiten van de keuken. De moderne woonkeuken is gelegen aan de achterzijde. Hier is voldoende plek voor een grote eettafel welke in verbinding staat met de open keuken met kookeiland. De keuken (keramisch aanrechtblad) is voorzien van diverse soorten inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis (SMEG), afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Het 2e balkon is gelegen op het noordwesten. Deze volledige verdieping beschikt over een houten visgraat vloer.

3e verdieping:
Overloop met kast en wasmachineaansluiting/CV-opstelling en toegang tot de 2 royale slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en beschikt over veel kastruimte, erg handig voor extra opbergruimte. Grenzend aan de kamer ligt het 3e balkon gelegen (noordwesten, met avondzon). De 2e kamer is gelegen aan de voorzijde en is eveneens van ruim formaat. De kamer beschikt ook over meerdere inbouwkasten.
De grote ramen met de originele luiken zorgen voor veel natuurlijk licht, wat de kamer een luchtige en uitnodigende sfeer geeft. De moderne badkamer met visgraat marmeren tegeles en de originele balken is voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en een toilet. De hoogwaardige afwerking en stijlvolle tegels maken deze badkamer tot een luxe ruimte.

Dakterras:
Het absolute hoogtepunt van deze woning is het grote dakterras met opbouw. Met een oppervlakte van ruim 13 meter lang en bijna 4 meter breed, biedt dit terras meer dan genoeg ruimte voor een loungeset, een barbecue en een eetgedeelte. Het dakterras is de perfecte plek om in de zomer te genieten van de zon en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Met voldoende privacy is dit de ideale plek om vrienden en familie te ontvangen.

Bijzonderheden:
-Energielabel C
-De VVE is actief, de maandelijkse bijdrage is € 50,-
-Verwarming en warm water middels CV-ketel (2016)
-Voorzien van 3 balkon’s en een royaal dakterras met gemeentelijke vergunning (50 m2)
-Schilderwerk buitenzijde (2024)
-Funderingsrapport beschikbaar met positief resultaat, handhavingstermijn 25 jaar
-Het appartement is gelegen op eigen grond
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdoms- en een funderingsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR