Henegouwerplein 8A

3021 PL Rotterdam

Prijs

€ 825.000,- k.k.

Bouwjaar

1919

Woonoppervlakte

165 m2

inhoud

495 m3

Aantal kamers

6

Aantal Slaapkamers

5

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Hoogwaardig gerenoveerde 6-kamer dubbele benedenwoning van 165m2 op 50 meter afstand van de Weena en op loopafstand van het Centrum. Deze waanzinnig luxe woning met vrij uitzicht aan de voorzijde heeft een complete Domotica en Sonos installatie en voorzien van een ruime woonkamer met adembenemende open keuken, een royale tuin op het zuiden, 5 slaapkamers, balkon, luxe badkamer en kelder/berging. Het ligt ook nog eens op een steenworp afstand van het centrum, maar toch in de luwte. Het heeft vrij uitzicht aan de voorzijde en uitzicht op de skyline van Rotterdam aan de achterzijde. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden in de directe omgeving zoals het Oostervant zwembad, sportvelden en diverse fitnessclubs maar ook de verschillende uitvalswegen, diergaarde Blijdorp, scholen (o.a. RISS International School), winkels en openbaar vervoer (Centraal Station ligt op 5 minuten lopen).

Indeling
Middels karakteristieke eigen entree is de woning te bereiken.

Begane grond:
Hal/entree met tochtportaal, toilet, meterkast en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom van de woning. Deze kamer beschikt over meer dan genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kast. Door de grote raampartijen met de authentieke glas-in-lood ramen heb je veel lichtinval wat een prettige sfeer creëert. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2e en 3e slaapkamer, welke beide grenzen aan de tuin, waarvan de grootste slaapkamer openslaande deuren heeft. De tuin is gelegen op het zuiden en is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt een groen uitzicht dat bijdraagt aan het gevoel van rust en privacy. Vanuit de hal is de waanzinnig luxueuze badkamer te bereiken die voorzien is van een luxe vrijstaand bad, ingebouwde tv, ruime inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, verlichte wandspiegel en design radiator.

1e Verdieping:
Overloop met toilet en toegang tot de diverse ruimtes. De royale woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van prachtig glas-in-lood, wat een perfecte combinatie biedt tussen authentieke en modern! Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de fantastische open keuken, welke echt de eyecatcher is van de woning! De keuken is voorzien van hoogwaardig apparatuur zoals een 4-pits elektrische kookplaat (Bora) met geïntegreerde afzuiging, oven (Miele), vaatwasser, koel/vries combinatie, koffiezet apparaat (Miele) en een wijnklimaatkast (Miele). Het kookeiland is voorzien van een prachtig keramisch marmerlook blad wat een luxe uitstraling heeft. Vanuit de keuken heb je middels de openslaande deuren toegang tot het balkon gelegen op het zuiden. Aan zowel de achterzijde als voorzijde van het appartement is er nog een slaapkamer. Beide kamers zijn praktische te gebruiken als home office of kinder kamer.

Kelder:
De kelder is bereikbaar via de hal op de begane grond. Deze ruimte is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger, en dankzij een raam aan de achterzijde komt er voldoende natuurlijk licht naar binnen. Dit maakt de kelder een praktische en bruikbare ruimte, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 165 m2
-Eigen grond
-Energielabel A
-Hoogwaardig gerenoveerd
-Verwarming en warm water middels CV-ketel (2024)
-De woning is voorzien van een Domotica & Sonos systeem met diverse boxen in de verschillende ruimtes
-Tuin op het zuiden
-VvE, bijdrage ca. € 100,- per maand
-Op loopafstand van het nieuwe Centraal Station (ca. 5 minuten)
-Er is een projectnotaris van toepassing
-Rustige en zeer kindvriendelijke straat (brede stoepen aan voorzijde)
-In de koopovereenkomst zal er een ouderdoms- feitelijke bewonings- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
-In overleg

VandeVijver makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR