Mariniersweg 22C

3011 NN Rotterdam

Prijs

€ 350.000,- k.k.

Bouwjaar

1958

Woonoppervlakte

67 m2

inhoud

220 m3

Aantal kamers

2

Aantal Slaapkamers

1

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Heerlijke ruime en lichte 2/3-kamerwoning in het hartje van Rotterdam gelegen op de 3e verdieping. Dit fantastische appartement beschikt over een ruime woon-/eetkamer, slaapkamer en keurige badkamer. Alles wat het centrum van Rotterdam te bieden heeft is op loopafstand te bereiken! In de nabije omgeving bevinden zich de Markthal en de populaire Meent maar ook andere hotspots zoals De Gele Kanarie, Picknick en Mr. Nonno. Daarnaast bevinden zich dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, sportfaciliteiten en openbaar vervoer (station Blaak) zich op steenworp afstand.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten centrale entree met bellentableau met intercom, lift en trap. Verder is er in de onderbouw een eigen afgesloten kelderbox

3e verdieping:
Hal/entree met meterkast, handige inbouwkasten, toilet en toegang tot diverse vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer. Door de grote en vele raampartij komt er veel licht naar binnen. Dit zorgt voor een ruim gevoel. Er is hier genoeg ruimte voor een zit- en een eethoek. Door de stijlvolle strakke schouw en ingebouwde spots in het plafond is hier een fijne serene sfeer. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het is een moderne keuken met veel kastruimte. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelvriescombinatie. Er is vanaf hier toegang tot het L-vormige balkon gelegen op het oosten. Hier kan je heerlijk van ochtend en middagzon genieten! De ‘master bedroom’ bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Dit is een fijne ruime en tevens lichte kamer. Er zijn hier meerdere handige inbouwkasten aanwezig. Middels de slaapkamer kan de badkamer en het balkon worden bereikt. De keurige badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche en een wastafel met meubel.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1958
-Woonoppervlakte ca. 67 m2
-Eigen afgesloten berging in de onderbouw aanwezig
-Alle faciliteiten van het stadscentrum, zoals uitgaansgelegenheden, winkels en openbaar vervoer op loopafstand
-Verwarming middels stadsverwarming
-Actieve VvE, bijdrage ca. € 180,- per maand
-Het appartementencomplex beschikt over een lift
-In de koopakte zal gezien het bouwjaar een ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR