Schieweg 161B

3038 AR Rotterdam

Prijs

€ 415.000,- k.k.

Bouwjaar

1933

Woonoppervlakte

106 m2

inhoud

373 m3

Aantal kamers

4

Aantal Slaapkamers

3

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR

Fijne 4-kamer bovenwoning van 106 m2 gelegen in de wijk Blijdorp/Bergpolder. Dit is een fijne lichte 4-kamerwoning, met riante woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk balkon. De ligging van het appartement is uitstekend te noemen. Uitvalswegen (A13 & A20), het centrum van Rotterdam, Centraal Station, de Randstadrail richting Den Haag en overig openbaar vervoer, supermarkten, winkels, recreatiemogelijkheden en het geliefde Vroesenpark zijn allemaal op loopafstand.

Indeling:
Entree met opgang naar de 3e verdieping.

Begane grond:
Overloop met toilet en toegang tot het leefgedeelte. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de vele raampartijen is dit een lichte ruimte met een fijne sfeer. Er is hier genoeg plek voor een gezellige zithoek. De eetkamer is gelegen tussen de woonkamer en de prachtige open keuken. Hier kan gemakkelijke een grote eethoek gecreëerd worden worden waarvandaan er contact blijft met de keuken. De open keuken is voorzien van een riant kookeiland en diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pitsgasfornuis met afzuigkap, oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en veel handige opbergruimte. Door middel van openslaande deuren is er vanaf hier toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten en hier kan heerlijk genoten worden van het groen en de ochtendzon. Naast de keuken bevindt zich een slaapkamer waar ook de wasmachine aansluiting te vinden is.

Halve 4e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De masterbedroom is een ruime kamer gelegen aan de voorzijde. De masterbedroom biedt genoeg ruimte voor een riant bed en er zijn hier 2 handige inbouwkasten met veel extra opbergruimte. De 2e slaapkamer is gelegen naast de masterbedroom. Deze kamer kan multifunctioneel gebruikt worden zoals bijvoorbeeld als kastenkamer, homeoffice of kinderkamer. De moderne badkamer beschikt over een dakraam waardoor hier veel lichtinval is. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel met meubel, handdoekenradiator en inloopdouche.

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Woonoppervlakte ca 106 m2
-Bouwjaar 1933
-Verwarming middels CV-ketel
-De VvE is actief, bijdrage per maand is € 90,75 per maand
-Zeer centraal gelegen ten opzichte van het het centrum van Rotterdam
-Zeer centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13 & A20)
-In de koopovereenkomst zal er een ouderdoms- feitelijke bewonings- en funderingsclausule worden opgenomen.

Oplevering:
– In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Geintereseerd?

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR